Хроніка 23/2014

У «ЛАСОЩАХ» КРАЛИ НЕ ТІЛЬКИ ЛАСОЩІ…
28 травня, близько 5 години, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від продавця магазину «Ласощі», розташованого по вулиці Ніколаєва, 11, про те, що, прийшовши на роботу, вона виявила пошкодження ролетів у торговій точці.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що в ніч з 27 на 28 травня невідомі особи, шляхом зламу направляючих засувів ролетів та вхідних дверей магазину, потрапили до середини, викрали близько 300 гривень, печиво, цукерки, згущене молоко, дві упаковки води «Караван» та «Чудо сад», картки поповнення рахунків операторів мобільного зв’язку «Лайф» та «Київстар» різного номіналу поповнення, завдавши матеріального збитку приватному підприємцеві на суму близько 2300 гривень.
Працівниками міліції вживаються заходи зі встановлення осіб злочинців.
ПРОНИКЛИ В ОСЕЛЮ ЧЕРЕЗ НЕЗАЧИНЕНЕ ВІКНО
28 травня, в період часу з 8 по 16 годину, невідома особа через незачинене вікно проникла до помешкання, розташованого по 1-му провулку Войкова, і викрала цифрову фотокамеру «SAMSUNG», 6 пляшок горілки «Закарпатська», сервіз, чим завдав матеріального збитку потерпілому більш як на дві з половиною тисячі гривень.
Проводиться перевірка.
ВИКРАСТИ МЕТАЛ НЕ ВДАЛОСЯ
28 травня до правоохоронців зателефонувала мешканка міста (вулиця Лянгуса) і повідомила про те, що якийсь харцизяка з її двору намагався викрасти металеву трубу та арматуру.
Як з’ясували міліціянти, викрасти метал намагався непрацюючий, 46-річний житель міста, котрий проживає на 2-му провулку Коростенському.
ОБІКРАЛИ, ПОКИ НЕ БУЛО ВДОМА
29 травня до міліції надійшло телефонне повідомлення від пенсіонерки (проживаючої по вулиці Житомирській) про те, що вона виявила пошкодження вхідних дверей до своєї квартири.
У ході першочергових слідчо-оперативних заходів було встановлено, що в період часу з 20 по 29 травня невідома особа, шляхом зламу навісного замка, проникла до квартири пенсіонерки і викрала 450 тисяч російських рублів. Ведеться слідство.
ПОСВАРИВСЯ БАТЬКО З СИНОМ. ОСТАННІЙ ПОТРАПИВ ДО ЛІКАРНІ
29 травня до міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Новоград-Волинської лікарні про те, що до них доставлено 19-річного жителя села Ярунь із різаною раною руки. Як з’ясувалося, під час сварки з батьком, яка сталася на їхньому обійсті, потерпілий хлопець з необережності махнув «сікачем» (яким вони подрібнюють корм свиням) та розрубав собі руку. Зі слів же матері парубка, це трапилося випадково, оскільки раніше батько із сином ніколи не сварилися та були в гарних відносинах.
Однак перевірка даного інциденту триває.
НЕВДАЛИЙ ВІДПОЧИНОК
31 травня до чергової частини Новоград-Волинського міського відділу міліції із заявою звернувся мешканець міста і повідомив про те, що, перебуваючи ввечері поблизу площі Лесі Українки, хтось із його джинсових штанів викрав мобільний телефон марки «Gsmart м1» вартістю 2000 гривень.
Правоохоронці в даному злочині підозрюють звягельчанина, котрий проживає по вулиці Академіка Лисіна.
НАПАД НА ПЕНСІОНЕРКУ-ВДОВУ
2 червня, вночі, невідомий чоловік проник до оселі пенсіонерки-вдови і із застосуванням сили, яке було небезпечне для її життя і здоров’я, викрав гроші в сумі 2500 гривень та золотий перстень вартістю 4000 гривень.
Під час проведення перевірки міліціянти встановили, що злочинець потрапив до будинку, пошкодивши серцевину замка. За описом, даний чоловік на вигляд віком 30-40 років, міцної статури, зростом 165-170 см, був одягнений у темний одяг, говорив українською мовою. На даний час проводяться заходи зі встановлення і місцезнаходження зловмисника.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ УМВС у Житомирській області