Леонід Кучма подарував Школі мистецтв фортепіано

Леонід Кучма подарував Школі мистецтв фортепіано

12 червня у Школі мистецтв відбулася урочиста подія — до закладу завітали почесні гості: екс-Президент України Леонід Кучма, народні депутати України Володимир Литвин та Микола Рудченко, міський голова Володимир Загривий, голова районної ради Франц Весельський та перший заступник голови районної державної адміністрації Руслан Кирилюк.
За сприяння Володимира Литвина від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» позашкільному закладу було вручено в подарунок музичний інструмент — фортепіано.
У своєму виступі екс-Президент України Леонід Кучма наголосив на тому, що фортепіано, яке отримав заклад, — найкращий інструмент, який є у світі, і тепер обдарована молодь зможе здобути більше перемог на конкурсах різного рівня та розвивати свій талант.
А народний депутат України Володимир Литвин зазначив, що талановиту молодь потрібно підтримувати, заохочувати, давати творчий поштовх та висловив надію на подальшу співпрацю з Президентським фондом Леоніда Кучми «Україна».
Юні таланти влаштували для гостей концерт, використавши новеньке фортепіано, зіграли також на скрипці, бандурі, подарували вокальні номери.
Довідково. Фонд «Україна» займається підтримкою обдарованої молоді. Школа мистецтв виховує таку молодь і плекає юні таланти. Заклад був створений у 2011 році шляхом об’єднання музичної школи та міської художньої школи. На сьогодні тут навчається майже 800 учнів, які постійно беруть участь та стають переможцями в обласних, регіональних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах.
За інформацією веб-сайту міської ради