Вітання 26/2014

Вітання 26/2014











































28 червня 55-річний ювілей святкує Ганна Миколаївна КРАВЧУК


Ми з Днем народження вітаєм, щоб стільки ж раз весна цвіла! Сьогодні щиро побажаєм здоров’я, щастя і тепла. Нехай любов незгасно світить, хай доля радісно співа, для Вас — усі найкращі квіти і найласкавіші слова. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, що Вам тільки треба.


З повагою та любов’ю вдячні діти Коля і Таня, внуки Женя і Максим, свати Заторські



1 липня виповнюється 7 років Діаночці СКАКОВСЬКІЙ


Бажаємо, щоб мрії збувались, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалась, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя твоє схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


Дуже люблячі тебе мама, тато, сестричка, бабуся, дідусь і хрещені



Вітаємо з ювілеєм Петра Омеляновича БРАЦЮКА


Бажаємо міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку.


Сестри та їх сім’ї



25 червня вітаємо Олександра ПІНЧУКА з села Мала Горбаша


Скільки морів, океанів, скільки в них на дні піску, стільки щастя я тобі бажаю на твоїм віку! Хай буде літ не менше ста в житті, і шлях твій буде світлим, а все життя, немов кришталь, прекрасним, радісним і чистим!


З любов’ю дружина Наталія та донечка Дар’я



Шановні працівники митної служби!


Сердечно вітаємо вас з нагоди професійного свята. З давніх-давен митниця слугувала надійним форпостом економічних інтересів країни, забезпечувала збереження національно-культурної спадщини народу. Сьогодні згуртовані та професійні колективи працівників митної служби продовжують славні традиції попередніх поколінь, ефективно поєднуючи їх з новими вимогами часу. Свідченням цього є якісне оновлення та наближення роботи українських митниць до європейських стандартів.

Дорогі митники! Щиро вдячні за вашу активну участь у житті краю та держави. Зичимо вам міцного здоров’я, радості, добра, затишку та успіхів у благородній справі служіння інтересам України та її громадян.


Г.ТКАЧЕНКО, начальник Новоград-Волинської ОДПІ


 

28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ


18 років тому відбулася подія, яка визначила подальшу долю нашої країни — був прийнятий Основний Закон України. 28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Це — історичний крок, перша серйозна відповідь на питання, яку країну ми хочемо бачити. Цього дня ми вшановуємо непорушні принципи громадянського суспільства — право, закон, демократію, незалежність.

Пам’ятаймо, що Україна починається з кожного з нас. І нам під силу спільно збудувати те суспільство, в якому ми хочемо жити в достатку і злагоді, при верховенстві права і демократії.

Щиро бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, мудрості і далекоглядності, натхненної праці, високих досягнень та успіхів для зміцнення нашої держави!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

29 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МОЛОДІ


Молодість — це стан душі, найкраща пора в житті людини, час надій та відкриттів, планування майбутнього та реалізації найсміливіших проектів.

Молодь є тією рушійною силою, що прагне долати нові вершини, діяти, утверджуватися, відкривати світ і змінювати його на краще. Молодому поколінню відкриті всі дороги. Молодь — це сила, за якою майбутнє нашої громади та всієї України.

З нагоди свята бажаємо всім вам невичерпної енергії, творчого натхнення, успіхів у починаннях, щасливої долі і здійснення всіх ваших мрій.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

1 ЛИПНЯ — ДЕНЬ АРХІТЕКТУРИ УКРАЇНИ


Шановні архітектори новоград-волинського краю! Вітаємо вас із професійним святом — Днем архітектури.

Без вашої щоденної клопітливої праці задля розбудови нашого краю неможливо успішно крокувати в майбутнє. Завдяки вашим вдалим та сміливим проектам, створено затишні й комфортні оселі, житлові комплекси, сучасні бізнесові центри, що свідчить про вдале поєднання національної архітектури та світових стандартів у будівництві.

Бажаємо вам творчих успіхів, польоту ідей і надійної їх реалізації. Зичимо й надалі зважати на інтереси громадян, забезпечувати містобудівну діяльність на високому рівні, пишатися своїми досягненнями, прикрашати наш край справами своїх рук.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

2 ЛИПНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


Цей день відзначається на загальнодержавному рівні, що є свідченням вагомості та значимості податкових органів у становленні та зміцненні нашої держави. Професія, якій ви присвятили своє життя, — одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Своїми зусиллями ви забезпечуєте сталий соціально-економічний та культурний розвиток краю, створюєте можливість інвестування необхідних коштів у важливі галузі.

Зичимо вам невичерпного оптимізму, сил та натхнення, принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай інтереси держави та її громадян завжди співпадають у питанні належної сплати податків.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Лук’яновича ВАСИЛЕНКА — 27.06.1927 р.н.

Надію Іванівну ПАВЛОВСЬКУ — 27.06.1930 р.н.

Станіславу Францівну МАЛІНОВСЬКУ — 01.07.1927 р.н.

Костянтина Васильовича МАЗУРА — 01.07.1928 р.н.

Геннадія Іларіоновича ПЕТРОВА — 01.07.1951 р.н.

Антона Васильовича БУДІШЕВСЬКОГО — 03.07.1925 р.н.

Володимира Леонтійовича АВРАМЧУКА — 27.06.1960 р.н.

Олександра Миколайовича АЛЕКСАНДРОВА — 29.06.1948 р.н.

Василя Федоровича ПЛОХОТЮКА — 30.06.1967 р.н.

Павла Францовича СОКОЛОВСЬКОГО — 01.07.1946 р.н.

Юрія Васильовича БОЧКАРЬОВА — 03.07.1956 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни