Вітання 28/2014

Вітання 28/2014































10 липня ювілей завітав на гостини до найдорожчої в світі людини — коханого чоловіка, рідненького синочка та найкращого татуся — Романа Володимировича АВРАМЕНКА


Хай цвіте, не в’яне із роками доля, хай щасливих років птаха накує, хай вода дасть сили, а роса — здоров’я, все, що треба більше, хай Господь дає.


З любов’ю дружина Світлана, синочок Назарчик, мама, тато та улюблена теща Ніна Василівна



7 июля отпраздновала пятый День рождения Ангелинка ДИГОДЮК


Дорогая доченька!!! Прими наши наилучшие пожелания! Наша дочка отмечает, ровно пять сегодня ей. Пожелаем ей здоровья, в её первый юбилей. Ты большая и всё знаешь, взрослым можешь дать совет, с Днём рождения, родная, лучше праздника ведь нет.


С уважением мама Алина, папа Сергей и вся твоя большая семья



Прошу прощенья у своей семьи


Как смог я вас обидеть, нагрубить, жестоким быть, я сам не понимаю. Надеюсь, сможете меня простить. Признал ошибку, буду исправляться.


Борис



12 липня святкує ювілей Петро Євгенович ШЕВЧУК з села Городище


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю дружина, донечки Альона, Світлана, Тетяна, зяті Ярослав, Олексій, внучок Платончик



Вітаємо з 55-річним ювілеєм дорогу нашу маму, бабусю, дружину — Тамару Антонівну КРИЛОВУ


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить із лиця. Мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця.


З повагою чоловік Олексій, дочки Альона і Валентина, зять Микола і внучка Вікторія



12 липня зустрічає День народження коханий чоловік, турботливий батько, люблячий дідусь та прадідусь — Борис Миколайович ПАВЛЮК з с.Мала Цвіля


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочемо ми разом привітати чоловіка, дідуся і тата. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — наша опора у скрутну хвилину. Ми тобі бажаємо міцного здоров’я, очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лише добрі люди завжди зустрічались. Вдома і в роботі був завжди порядок, злагода в родині і в сім’ї — достаток. Любим тебе дуже, міцно обіймаєм, при здоров’ї й щасті до ста літ прожити, щоб правнуків своїх міг ти одружити.


З повагою та любов’ю дружина, дочка Людмила та зять Анатолій, онуки Ірина, Сергій, Руслан, Дарина, правнуки Руслан та Орест



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Степановича ОПАНАСЮКА — 17.07.1926 р.н.

Петра Васильовича ГАВРИЛЮКА — 11.07.1960 р.н.

Петра Арионовича КОРОЛЮКА — 11.07.1966 р.н.

Миколу Петровича ЮХИМЧУКА — 12.07.1962 р.н.

Степана Івановича КОСЯНЧУКА — 14.07.1957 р.н.

Михайла Степановича ЯЩУКА — 15.07.1969 р.н.

Юрія Вікторовича БАТІЩЕВА — 16.07.1963 р.н.

Олега Петровича КОТИКА — 16.07.1968 р.н.

Леоніда Григоровича БАКАЛА — 17.07.1963 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни