Вітання 41/2014

Вітання 41/2014











































10 жовтня — найкращий день у році. В нашої матусі Галини Миколаївни КОСТЮК — День народження!


Матусю, вітаємо тебе з Днем народження. Ми дуже тебе любимо. Нехай серце твоє молодіє, бажаємо не знати горя і біди! Хай смутку ніколи не буде в очах, будь завжди такою гарною і турботливою! Бажаємо тобі, щоб збувалися всі твої мрії! Дуже тебе любимо!


Дочка Міра, син Макс і внук Іллюшка



5 октября праздновала День рождения Ирина Александровна ГОНЧАРУК


Ты — роднее всех на свете, поздравляют тебя дети и те, кому ты всех дороже на земле. Будь счастлива, всегда любима, нежна и мила. Тебя, милая, целуем, обнимаем и тоскуем, видеть в здравии хотим, если можно, вместе с ним. И уходит пусть беда, как можно дальше от тебя.


С любовью дети и родные



14 октября празднует юбилей Павлина Ильинична ПЕТРОВА


Мама милая, родная, и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, бабушка, прабабушка за то, что ты на этом свете есть.


С любовью дети, внуки и правнуки



У цей святковий жовтневий ранок ювілей завітав на гостини до найдорожчої нам людини — коханого чоловіка та найкращого тата — Анатолія Григоровича ПРОЦЮКА


Здоров’я міцного на довгі роки бажаєм тобі ми усі залюбки. Хай доля дарує щастя довіку, достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, сопілка любові серце хвилює, назавжди відійдуть печалі й тривоги, а роси ранкові безмежно і щиро щоденно дарують наснагу і силу.


Дуже люблячі тебе — дружина Марина та донечки



Шановна редакція!


На сторінках вашої газети хочемо висловити подяку депутату Гарбовському Олександру Сергійовичу за ремонт дорожнього покриття по вул.Поліській. Саме ця людина може бути взірцем політика та народного депутата в побудові сучасної України. До Олександра Сергійовича немає необхідності записуватися на прийом, адже двері його будинку завжди відчинені для людей. Кожна проблема, з якою звертаються люди, буде максимально розглянута та виконана.

Перебуваючи на посаді депутата міської ради другий термін, не один раз довів, що проблеми людей для нього — на першому місці. Так і зараз, незважаючи на те, що в нашій країні досить важкі часи, знайшов можливість отримати від міської ради техніку, за спонсорською допомогою ТОВ «Будівельна компанія ЄвроФасад», закупити дорожнє покриття (уж. асфальт) та провести ремонт дороги по вул. Поліській.

Ми, мешканці вул.Поліської, щиро вдячні Олександру Сергійовичу та бажаємо йому та родині щастя, здоров’я та всіх благ.


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру вдячність міській владі, депутату міської ради Гарбовському О.С., директору комунального підприємства «Шляхрембуд» Тарнавському Ю.П. за організацію та сприяння у вирішенні питання ремонту дороги по вул.Поліській, підприємству ТОВ «Будівельна компанія Євро Фасад» за спонсорську допомогу, а саме надання матеріалу (уж. асфальту) для ремонту дорожнього покриття.


Мешканці вулиці Поліської


 

ПОДЯКА


Підопічні міського Терцентру щиро вдячні за проведення благодійного обіду адміністрації Територіального центру та колективу кафе «Томас».


 

14 ЖОВТНЯ — ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ


Дорогі земляки! Від щирого серця вітаємо вас із світлим днем Покрови Пресвятої Богородиці, що відзначається щорічно 14 жовтня.

Це свято у всі часи духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у постійне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на нашій землі. На честь Покрови Пресвятої Богородиці в Україні зведено тисячі храмів, а ікони Божої Матері є майже в кожній українській родині.

З давніх-давен Божа Матір вважалася ще й заступницею і покровителькою українського козацтва. Саме тому в Україні свято отримало другу назву — День українського козацтва.

У цей святий день бажаємо вам Божого благословення, міцного козацького здоров’я, патріотичного духу, щастя та благополуччя! Миру та злагоди вам та вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

12 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники та ветерани державної санітарно-епідеміологічної служби Новоград-Волинщини! Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом!

Ваша професійна компетентність та відданість своїй справі слугує запорукою санітарної безпеки краян, а своєчасність профілактичних та протиепідемічних заходів сприяє запобіганню впливу на здоров’я людей шкідливих факторів.

Зичимо вам міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя та нових успіхів у професійній діяльності!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Валерія Івановича ХОРУНЖЕВСЬКОГО — 10.10.28 р.н.

Лідію Володимирівну ОСТРОВСЬКУ — 11.10.1926 р.н.

Василя Георгійовича КЛЮЧКА — 10.10.1945 р.н.

Володимира Лукашовича ХОДАКІВСЬКОГО — 11.10.1939 р.н.

Миколу Вікторовича МУРЗІНА — 11.10.1963 р.н.

Валентина Яковича БОРОВИКА — 12.10.1951 р.н.

Олександра Миколайовича ЛОБОДУ — 12.10.1946 р.н.

Володимира Петровича ДЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.

Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.

Олександра Яковича САВЧУКА — 16.10.1946 р.н.

Василя Олександровича ПАРФЬОНОВА — 16.10.1955 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни