П’ять поєдинків — чотири перемоги

Кращі боксери Новограда-Волинського і району представляли Житомирську область на XV відкритому турнірі з боксу пам’яті видатного тренера Анатолія Яндали, що проходив у Рівному з 30 жовтня по 2 листопада.
Змагання в якості учасників відвідали 180 боксерів, серед них — із ближнього зарубіжжя — Польщі, Угорщини, Молдови, Румунії, Грузії. Високий рівень турніру засвідчила участь у ньому учасників чемпіонатів світу і Європи у своїх категоріях. Тож чотирьом звягельським боксерам — вихованцям спортивних клубів «Євробокс» і «Вулф», а також районної ДЮСШ — було непросто боротися за високі місця.
Втім у ваговій категорії 66 кг вдалося пробитися до фіналу Вадиму Голубу. При власній вазі 62 кг (такої категорії не передбачалося регламентом турніру) Вадим боксував проти потенційно сильніших супротивників, проте переміг у чотирьох боях. Лише у фіналі він поступився призеру чемпіонату Європи — 1:2 за раундами.
Ще одне призове (третє) місце звягельської команди — у Ільгара Гулієва. Він завершив перемогами два важких поєдинки, у третьому — програв титулованому співвітчизнику.
«Зараз під керівництвом тренерів І.Саулевича та О.Нагорнюка готуємося до наступного турніру, що пройде у Нетішині Хмельницької області 7-10 листопада. Спортсмени набувають необхідного досвіду перед чемпіонатом України», — зазначив президент міської федерації боксу Леонід Плісак.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА