Ціни на ринку пригальмували

Останнім часом спостері­гається тенденція до зменшення покупців промислових товарів, що не скажеш про продукти, адже, як кажуть, обід має бути за розкладом.
Швидко розкуповують живу рибу — 25-45 грн./кг. Поступово знижується ціна на заморожену: мойва — 48,50-50,50 грн./кг, салака — 30-36,50 грн./кг, оселедець — 50-58,50 грн./кг, хек — 73,50-95 грн./кг, мінтай — 65 грн./кг, скумбрія — 65-75 грн./кг. Оселедець пряного посолу — 54,50-61 грн./кг, тюлька — 42,50-45 грн./кг. Копчена: скумбрія — 105-115 грн./кг та оселедець — 50-60 грн./кг.
Вкотре зранку розпродується м’ясо, ціни доступні: шия, биток, вирізка — 68-75 грн./кг, підчеревина — 45-50 грн./кг, стегно, лопатка — 58-65 грн./кг, сало — 30-45 грн./кг, фарш — 55-60 грн./кг, яловичина — 65-95, баранина — 65 грн./кг. Домашня гуска — 170 грн./тушка.
Вдосталь молочної продукції: молоко — 10-12 грн./«півторачка», сметана — 13-14 грн./півлітра, домашній сир — від 12 грн./шматочок, ціна фермерських та домашніх яєць майже зрівнялася — 15-16 грн./десяток.
Картопля — 25 грн./відро, морква та червоні буряки — 3-4 грн./кг, цибуля — 6-7,50 грн./кг, капуста — 7-9 грн./кг, зелена цибуля — 30 грн./кг, огірки — 30-33 грн./кг, шампіньйони — 24-27 грн./кг. Яблука — 13,50-16 грн./кг, апельсини — 28 грн./кг, мандарини — 33-38 грн./кг, лимони — 37-40 грн./кг, банани — 33 грн./кг, гранати — 70 грн./кг, грейпфрути — 28-33 грн./кг.
Цукор — 10-13 грн./кг, борошно — 9,50-11,50 грн./кг, олія — 26 грн./літр.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК