Запрошуємо новоград-волинців на суботник!

Розпорядженням міського голови від 20.03.15 р. № 53(о) «Про проведення Дня благоустрою та всеукраїнської акції «За чисте довкілля» затверджено заходи, мета яких полягає у забезпеченні утримання території міста у належному стані та створенні умов, сприятливих для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів, підготовки до святкування Великодня, Дня Перемоги. Для проведення робіт із благоустрою у всіх громадських місцях певні території міста закріплені за окремими підприємствами, установами, організаціями та громадськими організаціями.
Міська влада звертається до всіх підприємств, установ та організацій, незалежно від підпорядкованості та форм власності, осередків політичних партій, релігійних громад та громадських організацій, а також громадян міста протягом березня-квітня взяти активну участь в загальноміській весняній акції «За чисте довкілля», а 4 квітня — у проведенні Дня благоустрою, з метою упорядкування власної, прилеглої та закріпленої території, місць масового відпочинку населення, зелених та водоохоронних зон, ліквідації несанкціонованих звалищ побутового сміття. Найкращі учасники будуть відзначені в ході підведення підсумків.
Сподіваємося на розумін­ня та співпрацю у покращанні благоустрою і поліпшенні санітарного стану Новограда-Волинського. Створімо разом комфортні умови проживання в рідному місті!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради