«Звягельська футзальна суперліга»: гол прокурора рятує гру

«Звягельська футзальна суперліга»: гол прокурора рятує гру

27 листопада відбулися матчі 2-го туру «Звягельської футзальної суперліги». Нагадаємо, ігри проводяться щонеділі у спортзалі ліцею №11.




Другий тур окреслив фаворитів. Чижівський «Металіст» після важкої перемоги в стартовому матчі тиждень тому над юнаками з ДЮСШ цього разу розгромив ФК «Спортинг» — 8:2. Досвідчені гравці «Металіста» повели в рахунку вже на першій хвилині (гол — в активі О. Павлюка, який згодом завдав ще два результативні удари), й до кінця гри не дали підстав сумніватися у своїй перевазі.

Наразі «Металіст» очолює турнірну таблицю, здобувши максимум очок у двох турах і маючи різницю забитих/пропущених — плюс вісім.

Друга команда турніру, що простує без втрат, — ФК «Сюрприз». У бойовому матчі команд, що зібрали справді зіркові склади, «Сюрприз» із рахунком 6:4 здолав «Олімп» (Жолобне). Чотирма голами за переможців відзначився Анатолій Тимофєєв.

Єдина нічия в перших двох турах (та ще й яка!) була зафіксована в грі між командами «Юність» (Гірки) та «Вет.Велес» (Звягель). Перший тайм завершився з рахунком 4:4, а загалом матч — 6:6!

Команди почергово виходили вперед, за калейдоскопом голів не зрозуміло було, хто ж тут — фаворит. А головною сенсацією став гол воротаря «Вет.Велес» Дмитра Греська за хвилину до кінця матчу, який урятував для його команди нічию.

Знову поступилася команда «Алекс Гарант». Але, на відміну від першого туру, коли була розгромна «суха» поразка з рахунком 0:9, цього разу «алекси» нав’язали боротьбу «Поліссю» із Суслів. Досвідченіше «Полісся» таки перемогло — 8:5. Хет-триком за переможців відзначився А. Гороницький, три голи також на рахунку гравця «Алекс Гарант» Л. Демчука.

ФК «ДЮСШ» (Звягель), який у стартовому турі заслужив на симпатії вболівальників, наразі поступився з рахунком 1:5 «Ниві» з Маковиць.

Оскільки на турнір заявилася непарна кількість команд, то «Нива» перший тур пропускала. У звітному турі поза грою залишився ФК «Зірка».

Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей», меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель».

Турнір триватиме в два кола. Ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00. 

У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.




Футзал9
Футзал5
Футзал1 (1)
Футзал11
Футзал10
Футзал4
Футзал2
Футзал6
Футзал7
Футзал8

Попередній
Наступна

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»