«Garant» виготовив  і подарував мобільну  лазню для захисників

«Garant» виготовив і подарував мобільну лазню для захисників

Колектив місцевої меблевої фабрики «Garant» — це люди, які з першого дня повномасштабної війни потужно допомагають Збройним Силам України. Не буде перебільшенням сказати, що на таких ініціативних та завзятих колективах тримається український фронт.




Погоджується з цим і голова районної ради Артур Загривий, який комунікує з військовими гарнізону щодо потреб на війні. Дізнавшись, що в захисників є потреба в мобільній лазні, звернувся з цим запитом до співвласників фабрики «Garant» — директорів Олександра Диби та Миколи Андрущенка.

Довго чекати не довелося: колектив одразу взявся за реалізацію ідеї. Як завжди, зробив це оперативно і на гідному рівні. А 12 травня підприємці зустрілися на території фабрики з військовими, аби передати подарунок для одного з підрозділів 30-ї ОМБр.

— ЗСУ не можуть в умовах війни витрачати мільйони на лазневі комплекси, але вони вкрай необхідні для воїнів, — розповів «Звягелю» Артур Загривий. — Чудово, коли в тилу піклуються про військових на передовій.

\"«Garant»

— Ми виготовили лазневий комплекс для нашої ріднесенької «тридцятки», — розповів керівник компанії «Garant» Микола Адрущенко. — Душові облаштували у причепі, в якому також розмістили усе необхідне устаткування: для набору води, фільтрації та підігріву. Мобільна лазня має потужність 4 тисячі літрів, розрахована на 8 годин експлуатації. Одночасно за один прийом тут можуть прийняти душ семеро людей, а за повну зміну — близько двохсот, тобто досить багато. Воду можна набирати з будь-якого джерела, для цього є насос, розрахований на глибину до 12 метрів. Причіп обладнано усіма необхідними системами безпеки. Зокрема, системою автоматичного контролю за тиском.

\"«Garant»

— Лазня — дуже необхідна річ для військовослужбовців, які охороняють рубежі нашої держави, — коментує подарунок керівництво 30-ї бригади. — У польових умовах мають бути елементарні зручності, зокрема, щоб помитися. Подарунок дуже зручний в експлуатації. Нагрівати воду можна як від електрики, так і дровами. Щиро дякуємо колективу компанії «Garant» за постійну підтримку ЗСУ та надійний тил!

— Дай Бог, щоб наші воїни утримували рубежі, а ми з колективом і надалі допомагатимемо в цьому, — запевнив Микола Андрущенко.

Багато вдячних відгуків отримала ця подія. Ось деякі з коментарів:

Вікторія Данюк: «Велика наука — уміння розвивати бізнес, а ще більша — бажання допомагати іншим. Вперед до Перемоги!»

Тетяна Козакевич: «Круті! Дякуємо!»

Дмитро Костюк: «Молодці!»

Альона Чернуха-Кравчук: «Велика Вам подяка!»

Людмила Лугина: «Круто! Так тримати! Нашим захисникам дуже потрібні допомога і підтримка!»

Павло Шевчук: «Молодці! Робите добрі та благі справи».

Людмила Тодорович: «Велика подяка. Молодці».

Юлія КЛИМЧУК
Фото автора