ПФК «Звягель» продовжує громити суперників у чемпіонаті України

ПФК «Звягель» продовжує громити суперників у чемпіонаті України

Переможна серія ПФК «Звягель» на старті Другої ліги чемпіонату України досягла трьох матчів. Минулої неділі звягеляни на домашньому стадіоні «Авангард» розгромили столичний «Локомотив» — 4:0.




\"ПФК

Голами у першому таймі відзначилися Денис Ндукве і Валерій Скидан. У другому таймі довели рахунок до крупного влучні удари Артура Ващишина і Богдана Оринчака.

ПФК «Звягель» піднявся на друге місце в турнірній таблиці, маючи максимум очок і вражаючу різницю забитих/пропущених — 15:5. Від лідерської позиції звягелян відділяє одне очко, щоправда, конкурент провів на одну гру більше.

«Задоволений, що хлопці стали робити менше помилок», — прокоментував третю поспіль перемогу тренер Юрій Максимов.

На жаль, ПФК «Звягель» після двох успішних поєдинків припинив кубкову ходу на стадії 1/16 фіналу. Уперше в професійній історії клубу зі Звягеля довелося протистояти команді Прем’єр-ліги. Київська «Оболонь» хоч і не надто переважала звягелян у ході гри, проте зуміла витиснути перемогу — 1:0.

\"ПФК

ПФК «Звягель» мав стовідсоткову нагоду врятувати той матч. Принаймні, перевести його в овертайм — за гру рукою в карному майданчику вже у компенсований до другого тайму час у ворота «Оболоні» був призначений пенальті. Але удар із «точки» Богдана Панчишина прийшовся вище воріт.

Уболівальники підтримали гравця в непростий з психологічної точки зору момент, визнавши за підсумками голосування кращим гравцем ПФК «Звягель» у матчі проти «Оболоні».

«У нашому голосуванні, в якому взяли участь 452 уболівальники, 25% віддали вибір саме нашому півзахиснику! Чудовий аванс та підтримка молодому футболісту, який, попри незабитий пенальті у вирішальний момент, відіграв справді сильну гру та був одним із кращих на полі! І вболівальники зробили це так само, як і партнери по команді, які підтримали Богдана наприкінці гри. Так тримати! Віримо, що найголовніші перемоги та голи ПФК «Звягель» — ще попереду!» — написали на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

\"ПФК

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»