ПЕРЕДПЛАТА-2009: ДРУГЕ ПІВРІЧЧЯ

7 квітня 2009 року Українське державне підприємство поштового зв’язку оголосило про продовження передплати періодичних видань на друге півріччя 2009 року і одночасно відкрило передплату на періодичні виданні зарубіжних країн.
У Каталозі видань України на 2009 рік (2-ге півріччя) представлено понад 3000 газет, журналів, книг, навчальних посібників, словників та енциклопедій. Можливий випуск додатків до каталога із зазначенням нових видань.
У «Каталозі видань зарубіжних країн» представлено понад 7000 газет, журналів, книг із 38 зарубіжних країн.
Передплата на місцеву пресу проводиться за Каталогом періодичних видань Житомирської області на 2009 рік.
Передплатна вартість періодичних видань, в основному залишається на рівні першого півріччя 2009 року. З них Ви отримаєте оперативну інформацію про останні зміни в законодавстві, суспільному житті, доступні та зрозумілі коментарі до складних питань, компетентні практичні рекомендації.
Строки передплати обмежені. По «Каталогу зарубіжних країн» передплата здійснюється до 25 травня, на видання України — до 10-го і на місцеву пресу — до 25 червня 2009р.
Особливо важко листоношам, начальникам відділень зв’язку, бо від їхньої праці залежить, що читатимуть як буде забезпечене населення міста та району газетами і журналами. Їм у цьому повинні допомагати керівники підприємств, господарств та організацій всіх форм власності.
Поспішати потрібно всім, і особливо освітянам. Незабаром шкільні канікули. А вчителям, які відрізняються у силу своєї професії дещо підвищеним інтересом до друкованої продукції, без офіційної інформації неможливо обійтись, бо поінформованість вчителя позначається на якості його роботи.
Активізувати передплату серед учнівської молоді, в каталозі представлено багато дитячих видань та молодіжних газет, журналів. Не забудьте передплатити міськрайонні газети.
Зв’язок «газета-читач-газета» не повинен перериватись. Велика кількість підприємств, господарств, організацій оформили бюджетну та відомчу передплату на перше півріччя. Тому керівникам потрібно звернути на це увагу і в стислі строки відновити передплату на 2-ге півріччя 2009 року.
У цій відповідальній справі керівники повинні подбати і про власну передплату, і про читацькі інтереси своїх працівників.
9 травня 2009 року виповнюється 64-та річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Свято Великої Перемоги — чудова нагода висловити шану і повагу нашим ветеранам. Якщо Вам, шановні керівники, дорога людина, — віднайдіть кошти за рахунок господарств, заохотьте ветеранів війни і праці передплатою на улюблену газету.
Щиро дякуємо Вам, що Ви зберігаєте повагу до періодичних видань та передплачуєте газети та журнали! Ми високо цінуємо Вашу увагу та довіру! Сподіваємось на співпрацю!
Укрпошта — це багаторічні традиції спілкування!
Центр поштового зв’язку №4 Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта», м.Новоград-Волинський