ТРИРІЧНА ДИТИНА ТА 57-РІЧНА ЖІНКА ОТРУЇЛИСЯ ЛІКАМИ

За минулий тиждень на території Житомирської області сталося 20 випадків травматизму, через які 13 осіб загинули та 17 травмовані.
21 жовтня до дитячого відділення Олевської ЦРЛ з діагнозом медикаментозне­ отруєння госпіталізовано 3-річну мешканку села Хмелівка Олевського району. З таким самим діагнозом до Бердичівської ЦРЛ потрапила місцева жителька 1954 р.н.
У «дитячу палату» опікового відділення обласної лікарні доставлена однорічна дівчинка з Андрушівського району, вона обварила ніжку. У «дорослу палату» того дня госпіталізовано з опіками руки 32-річну мешканку села Лопатичі Олевського району та з термічною травмою обличчя 48-річну житомирянку.
До реанімаційного відділення Ємільчинської ЦРЛ з діагнозом термічний опік живота, сідниць, спини та шиї госпіталізовано 85-річну жінку, мешканку села Рясне Ємільчинського району.
Однорічне немовля з селища Романів отримало опік окропом. У маленької дівчинки постраждали руки, тулуб, стегно. Її будуть лікувати та відновлювати шкіру лікарі опікового відділення обласної лікарні.
22-го жовтня у селі Нові Велідники Овруцького району, внаслідок падіння з причепа, загинув чоловік. Інший чоловік, мешканець Бердичева, отруївся алкоголем, його життя рятують лікарі.