УНІКАЛЬНЕ ДИВО!

Я — Пилип Конопля. Я є референтом найясновидящої, наймагічнішої, найунікальнішої і найздібнішої знахарки світу, майстра най-найвищої категорії Ядвони Звенижуй!
Ядвона Звенижуй з допомогою заклинань і спеціальних магічних обрядів робить просто дива!
А втім, почитаймо відгуки пацієнтів знахарки.
«Я вже старий. Жив самотньо. З часом зовсім захирів. Пропав апетит. Ледь ходив. Нігті на руках і ногах позакручувалися. Геть усе позакручувалося. Та ось якось через силу дочовгав до Ядвони Звенижуй і не прогадав. Знахарка дала мені такий рецепт: взяти велику головку часнику, велику цибулину і довгий стручок гіркого перцю. Все це перемолоти на м’ясорубці і за один прийом з’їсти. А потім закусити ложкою хрону. І так три дні. На четвертий день у мене все порозкручувалося! Жеру, як не в себе! Туди-сюди літаю! На двадцять себе відчуваю! З повагою Гнат Кручений».
«Пив я запоями. Курив, мов паровоз. Пішов до Ядвони Звенижуй. Добра, чуйна жінка. Спитала, скільки я пенсії отримую. А як почула, що так мало, то пожаліла мене. Всю пенсію за сеанс не взяла. На хліб лишила. Тепер я не п’ю і не курю. Нема за що. Кгм… Остап Покришка».
«Не було ладу в господарстві. Все здихало: кури, кролі, качки. Навіть жуки колорадські на городі повиздихали. Коли я пішла до знахарки Ядвони, то вона сказала, що на нас пороблено. Заговорила воду і сказала вилити її в криницю і з дідом пити. Правда, всю ще не випили. Криниця глибока. Але вип’ємо, бо знахарка Ядвона сказала, коли всю вип’ємо, — біди від нас відійдуть. Написала листа сім’я Придорожніх».
«У мене було два приватних вигідних бізнеса. Було важко. Постала дилема: або два бізнеса об’єднати в один, або другого позбутися. Вирішив за порадою звернутися до Ядвони Звенижуй. Після проведення складного і дорогого обряду я зрештою визначився: один бізнес я лишив собі, а другий під опіку взяла найшанованіша знахарка. І так полегшало! Тепер усім своїм знайомим, хто потрапляє в скрутне становище, раджу звертатися до Ядвони Звенижуй. Бізнесмен Ілля Закоренілий».
«Наша сусідка не могла пережити, що у нас усе добре. То й зробила зле. Знахарка Ядвона зняла прокляття і сказала поставити вдома захист. Ми поставили. Пітбуля… біля паркану. Тепер сусідка не тільки не виходить на город, а й носа з хати не висовує! Дякуємо унікальній знахарці! Моє шануваннячко! Дарина Прибацана».
«Моя дружина страшно пила. Повів її до екстрасенки Звенижуй. Та їй щось дала, моя там побекала, і ми пішли додому. Але вже під вечір дружина знову побігла «на точку». А я — до знахарки. Кажу їй, мовляв, так і так, рятуйте! Ядвона уважно мене вислухала, скрушно похитала головою і каже: «Дуже вже їй пороблено». Потім дала якогось зілля, настояного на самогоні. Моя те випила, знову побекала, і все минулося. Вже не п’є. Два дні. Лежить, не встає. Але каже, що їй добре, що кайф ловить, і зілля того просить. Спасибі тобі, пані Ядвона Звенижуй, від сім’ї Петренків!».
Я — Пилип Конопля, референт найясновидящої, наймагічнішої, найунікальнішої знахарки Ядвони Звенижуй. Я відповідаю за правдивість текстів, а ви, шановні, пишіть нам на адресу:
«До вострєбованія. Пилипу Коноплі».
Відгуки підготував позаштатний нереферент Микола МАРУСЯК