«ГРОМАДА РИБАЛОК» МІНЯЄ КАДРИ

Минулої суботи «Громада рибалок» провела свої чергові збори. Питань для розгляду було декілька. Насамперед — кадрові. Із лав організації, керівного складу, був виключений один із членів. Причина — неявка цього чоловіка на жодне із засідань та розповсюдження ним неправдивих чуток стосовно діяльності спілки.
А те, що «громадівці» зробили вже багато для міста і району, — сумнівів не викликає. Тому й намагаються очистити свої ряди від таких людей, котрі їх дискредитують, вводять новоград-волинців в оману.
Цього ж дня на зборах, за рекомендацією Віктора Федорука, до спілки були прийняті нові члени.
Громадівець Іван Сидоренко порадив кожному з присутніх приводити до організації нових людей, аби в такий спосіб збільшити потужність спілки, і щоб легше було боротися з проявами браконьєрства на водоймищах.
Днями «Громада рибалок» має провести захід «Чистий берег». Вони мають прибрати від сміття берег Случі від пішохідного мосту і до колишнього пивзаводу. Про це нагадав усім Володимир Іванченко.
Ставилися також питання і про охорону водоймищ у місті та районі, боротьбу з браконьєрством. Хтось із присутніх поскаржився на те, що є випадки, коли в наших річках рибу вже ловлять в аквалангах із кисневими балонами та з підводними рушницями. Валерій Засуха зауважив, що для такого лову потрібні спеціальні дозволи і документи, адже по нашому району немає жодного офіційно зареєстрованого аквалангіста. Також припустився думки, що рибалки з таким «причандаллям» можуть до нас приїжджати і з інших районів. Тож, коли такі випадки трапляються, потрібно негайно дзвонити в рибінспекцію.
Разом із тим, «Громада рибалок» нагадує: хто має бажання вступити до їхньої організації, може звернутися за такою адресою: вул.Шевченка, 22 (приміщення літнього театру, з тильного боку, що у центральному Парку культури і відпочинку), або дзвонити за тел.: 067-412-49-85.
Микола МАРУСЯК