ДЕРЖРИБОХОРОНА ІНФОРМУЄ

ВЧАСНО ЗВІТУЙТЕ
Головне державне управління охорони, викорис­тання та відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Житомирській області повідомляє, що відповідно до Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21 березня 2012 року №141 «Про затвердження форми звітності 1-А риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури» та інструкції щодо її заповнення, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 квітня 2012 року за №514/20827 юридичні особи, фізичні особи-підприємці, які здійснюють виробництво рибопосадкового матеріалу та товарної риби в умовах аквакультури повинні до 20 січня року наступного за звітним подати до Головдержупраління рибо­охорони у Житомирській області дані за формою звітності 1-А риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури».
За детальнішою інформацією просимо звертатися до Головдержупраління рибоохорони у Житомирській області за адресою: м.Житомир, пров.Гуй-винський, 6 або за тел.24-57-81.
Невиконання вищевказаного тягне за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством.
Л.РУДЕНКО, головний фахівець Головдержуправління рибоохорони у Житомирській області

ПОСВІДЧЕННЯ АНУЛЬОВАНІ
Головне державне управління охорони, викорис­тання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Житомирській області повідомляє, що посвідчення громадських інспекторів рибоохорони слід вважати недійсними.
У зв'язку з проведенням реорганізації Головдержуправління рибоохорони, видані раніше посвідчення громадських інспекторів підлягають здачі, до відповідного територіального органу, розташованого за адресою: м.Житомир, пров.Гуйвинський, 6. Подальше використання таких посвідчень є незаконним.
Г.ХОДАКІВСЬКИЙ, старший державний інспектор, головдержуправління рибоохорони у Житомирській області