ПОМИНАННЯ 36/2012

ПОМИНАННЯ 36/2012



































Ты нас покинула, родная, настал разлуки скорбный час. Но всё по-прежнему живая, ты в нашем сердце, среди нас.


6 сентября — 40 дней, как ушла из жизни Галина Александровна ЯВОРСКАЯ


Никто не смог тебя спасти, ушла из жизни очень рано. Но светлый образ твой родной мы будем помнить постоянно…


Скорбящие родные, друзья, соседи



Ой, як від горя не кричати, коли вже рушиться граніт…

Прийшла біда — померла мати, померк земний духовний світ!


31 серпня пішла з життя дорога і рідна нам людина, гарна дружина, любляча мати, мудра і турботлива бабуся — берегиня роду Ганна Тарасівна ДАНИК


О Боже! Як нам не вистачає її людської доброти, життєвої мудрості, любові і материнського благословіння. Царство Небесне тобі і наша світла пам’ять.


У безмежній скорботі чоловік Володимир, донька Наталія, син Сергій, зять Ігор, невістка Анжела, онуки Дмитро, Еріка, Ельвіра



5 сентября — день светлой памяти Александры Петровны ЧЕРКАШИНОЙ


И не забыть, и не вернуть, и не высказать словами всей скорби и печали. Но память о тебе будет вечно жить в наших сердцах. Царство тебе небесное и вечный покой.


Родные



Липень для нас — не свято, горя й жалю завдав він багато.


5 вересня минає 40 днів світлої пам’яті, як передчасна смерть забрала від нас рідненьку донечку та онучку Марію Олександрівну НЕСТЕРУК


Тепер дуже порожньо стало без тебе в хаті, а ще важче — на душі. Спочивай з миром, Царство Небесне твоїй світлій душі. Усі, хто знав нашу доньку, пом’яніть її разом з нами.


Вічно сумуючі тато, мама, прабабуся, бабуся і вся її родина



8 вересня минає 2 роки, як перестало битися серце Володимира Йосиповича ВЕСЕЛЬСЬКОГО


Ти пішов від нас і залишив нам глибоку душевну рану, печаль і сльози. І скільки б часу не пройшло, ти вічно житимеш в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Сумуючі дружина, рідні, близькі, друзі



2 сентября нелепая, жестокая смерть в 44 года забрала любимого мужа, заботливого отца Владимира Васильевича ГОРДЕЙЧУКА


Не простившись ни с кем, не сказав всем «прощай», ты ушёл в мир иной, лишь оставив печаль. Из сердца капает слеза, сжигает боль, кричит душа. Мы так хотим вернуть тебя, но сделать этого нельзя.


Скорбящие жена Людмила, сын Саша, дочь Юля



С Днём рождения, Юрочка!

Пусть Господь тебя благословит, а мы молимся за упокой твоей души

Юрий Алексеевич ЛЕМИШ

06.09.1952-18.04.2006 г.г.


За неведомой чертой ходят где-то рядом с нами души, что совсем ушли за неведомые дали. Не дано нам их понять, голоса нам их не слышны, только рядом иногда, рядом с нами кто-то дышит. Вечная память, любовь и безграничная благодарность за все годы, прожитые с нами.


Жена, дети, внуки



6 вересня — 40 днів, як пішла у вічність дорога, рідна наша дружина, матуся, бабуся Надія Петрівна СЛІЖИНСЬКА


Вже 40 днів, як навіки перестало битися любляче й щире серце нашої дорогої матусі. Вже далеко від нас, але ми не можемо в це повірити. Не вистачає нам вашої материнської любові, поради, турботи, добрих слів та тепла, рідненька. Час неспроможний загасити нестерпний біль у душі і рани серця. У світі серед безлічі облич вже не зустрінеш вашої посмішки та ніжного голосу. Ми вас ніколи не забудемо. Ви завжди залишитеся в наших серцях. Не заросте ніколи та стежина, що провела вас у останню путь, похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Нехай свята земля береже ваш вічний спокій, а Господь дарує Царство Небесне і вічну пам’ять.


Вічно сумуючий чоловік, діти, онуки