Хроніка 47/2012

НЕ РОЗМИНУВСЯ З ДЕРЕВОМ
19 листопада, близько першої години ночі, водій автомобіля «Фольксваген Траспортер», житель району, рухаючись у напрямку с.Івашківка Новоград-Волинського району, на заокругленні дороги не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП водій і четверо пасажирів, які перебували в салоні авто, з різними тілесними ушкодженнями доставлені до Новоград-Волинського міськрайТМО.
С.ДМИТЕРЧУК


ХТО ЛАЗИТЬ НА ГОРИЩІ?
Близько півночі 62-річна жителька вул. Ватутіна почула, що хтось лазить по її горищу. Жінка одразу зателефонувала до міліції. Правоохоронці не забарилися, приїхали швидко і з горища зняли жінку років 35. Вона вже встигла скинути з горища на вулицю дві пухові куртки, пару жіночого взуття, в’язану шапку та два змішувачі води. Можливо, скидала би й далі, якби не міліція.
ЗНИК У НЕВІДОМОМУ НАПРЯМКУ
15 листопада до правоохо­ронців із письмовою заявою звернулася мешканка с. Орепи. Вона повідомляла, що її син поїхав на заробітки до Росії, але захворів на ГРЗ і змушений був повертатися додому. 12 листопада він купив квиток на потяг сполученням «Москва-Хмельницький» та мав приїхати наступного дня, проте десь зник.
Працівниками міліції на даний час проводяться оперативно-розшукові заходи зі встановлення місця знаходження зниклого мешканця Ореп.
КРАДІЖКА СЕРІЇ ДВИГУНІВ
Днями до міліції зателефонувала мешканка с.Середня Деражня і повідомила, що хтось із її сараю, що знаходиться на обійсті в с.Косенів, викрав п’ять електродвигунів різної потужності, чим потерпілій було спричинено збитку на суму 6000 гривень. У крадіжці підозрюється 37-річний житель Великої Деражні. Його розшукує міліція.
МАЛОЛІТНІ КРАДІЇ І ПСУВАЧІ АВТОМОБІЛІВ
Як повідомив Сергій Вовк, заступник начальника, начальник кримінальної міліції Новоград-Волинського МВ, нещодавно була затримана група неповнолітніх мешканців міста, яка протягом травня-листопада цього року в нічний час займалася всілякими крадіжками, а також псувала автомобілі, залишені без нагляду. Тепер долю хлопців вирішуватиме суд.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ

УВАГА! ЗИМУВАЛЬНІ ЯМИ!
Відповідно до «Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства», затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 28.09.96 №1192 та інших правил рибальства, з 5 листопада до початку весняної заборони 2013 року заборонити будь-яке рибальство на зимувальних ямах водних об’єктів у Житомирській області. На Новоград-Волинщині до таких відносяться: ділянка від колишнього Курчицького дитячого табору до перекату урочища Ліптов (60 га), ділянка водоймища від паперової фабрики (с.Чижівка) до першого повороту вище Случі, ділянка по руслу річки від млина (ра­йон Лубчиці), у м.Новоград-Волинський, по ходу річки до скелі по лівому березі (5 га), ділянка по руслу річки від греблі с. Олександрівка проти ходи річки до «Грабини» (6 га). На річці Тня — ділянка по руслу річки в районі с.Стара Романівка Новоград-Волинського району по урочище Шубортове. Річка Смолка — ділянка річки с.Іванівка (в районі сільського кладовища — 200 м, 1,3 га).
Державне агентство рибного господарства України