Бережіть блондинок — вони перебувають на межі зникнення

Бережіть блондинок — вони перебувають на межі зникнення

У нашому житті стільки «важкої» інформації, що душа просить чогось світлого і легкого. Тому, побачивши у календарі це оригінальне свято, ми вирішили зробити сюрприз нашим читачам. 31 травня увесь світ відзначає День білявок — чим не привід відволіктися від буденного? Привітавши тих жінок, котрі у прямому і переносному сенсі роблять наше життя світлішим.
Чоловіки, як відомо, від білявок мліють, складаючи свої палкі серця до ніг гламурних красунь. Красуні ж в один голос заявляють, що славнозвісні анекдоти про них — лише розмови.
«Кожна жінка в душі є блондинкою — ніжною, тендітною, грайливою, — переконана власниця світлого волосся Альона ЛАВРЕНЧУК. — Головне знати, коли цей образ «увімкнути». Так, іноді блондинкам доводиться поводитися, як в анекдотах. Знаєте, тоді все вирішується значно простіше!»
Але розумові здібності, також погодилися усі без винятку, зовсім не залежать від кольору волосся. «Я, наприклад, воджу машину і працюю бухгалтером, — зауважила інша білявка — красива, витончена і розумна Олена МАГДЕНКО. — Тому вітаю усіх і бажаю не піддаватися на провокації. Щоб не давати нікому приводів сумніватися у нашій всебічній компетентності!»
Білявок називають найуспішнішими жінками, що спростовує міф про «пустеньких красунь». Прагнучи бути яскравими і помітними, жінки залюбки перефарбовуються у «блонд». Проте Марія ЛІГОЦЬКА до таких не належить — вона натуральна блондинка, як і її мама. Дівчина переконана, що представники світлого волосся — м’якші за характером, спокійніші і лагідніші. А вчені називають білявок рідкісним явищем.
Прогнозують, що до 2202 року вони… остаточно зникнуть з лиця Землі. Лише за останні 50 років число блондинів і блондинок скоротилося з 49 до 14 відсотків від загального числа жителів планети. А причин тому кілька... По-перше, щоб дитина народилася блондином, в обох батьків повинно бути світле волосся. По-друге, в країнах, де переважає темний колір волосся, населення неухильно зростає, а ось європейці — німці, скандинави, росіяни, які є носіями «білявого гена», все частіше обмежуються однією дитиною. Остання людина зі світлим волоссям народиться, на думку вчених, у Фінляндії, де проживає найбільше число світловолосих людей на душу населення.
«Звягель» вітає усіх білявок зі святом і бажає завжди почуватися неперевершеними!
Юлія КЛИМЧУК
фото Іллі СІМЧУКА