Вітання 49/2015

Вітання 49/2015






























































5 грудня святкує ювілей наш дорогий синочок — Андрій Андрійович БЕЛЯК


Хай буде життя твоє, схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Ісус Христос хай тебе береже, а Ангел-охоронець за руку веде.


З любов’ю мама, папа, вся рідня


\"Вітання

7 декабря празднует День рождения Катюша Николаевна ЛУКЬЯНЧУК из села Орепы


С Днём рождения, любимое солнышко! От души поздравляем тебя. 6-ть годочков сегодня исполнилось, ах, как быстро бегут вдаль года. Ты расти, не болей и будь умничкой, пусть от счастья сияют глаза. Ты — наш маленький лучик солнечный, не встречайся с бедой никогда!


С уважением твои бабушки, дедушки и мама


\"Вітання

6 грудня — 16 років Сергію Юрійовичу КОВАЛЬЧУКУ


Бажаємо здоров’я від чистих джерел, а щастя — від власної долі. Щоб радісно й довго в достатку жили, і горя не знали ніколи.


Мама, д.Толя, сестра Таня, швагро Руслан, племінник Артур, брат Коля, бабуся Марія


\"Вітання

9 грудня зустрічає ювілей наш дорогий і любий Андрій Іванович СЛЄПОВ


Щиро вітаємо з прекрасним святом! Хай щастя та мир зігрівають оселю і грає здоров’я, як добре вино. Будьте завжди щасливий і завжди веселий, життя бережіть, бо єдине воно. Нехай Вам завжди усміхається доля, несуть тільки радість з собою роки, хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, збудуться мрії, бажання, думки. Щоб проліском ніжним життя Ваше квітло, весною буяла душі доброта, любові, добра Вам і чистого неба, поваги, пошани й людського тепла.


З великою любов’ю дружина, син, невістка, свати


\"Вітання

ПОДЯКА


Шановний Вікторе Леонідовичу! Нарешті ми відчули, що в нашому місті з’явився турботливий господар, який чуйно відгукується на прохання жителів. Щиро дякуємо Вам за допомогу в ремонті дощової каналізації по вулиці Гагаріна.


Жителі будинків №5, 7, 9, 11, 13



6 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Шанoвні військoвo­службoвці, працівники та ветерани Збройних Сил України! Щиро вітаємо вас із Днем Збройних Сил України!
Це — свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Адже сильна держава починається із сильної армії. Сьогодні, у нелегкий для нашої держави час, ви героїчно захищаєте рідну землю, зберігаючи вірність військовому обов’язку.
Висловлюємо вдячність усім, хто сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, надійного сімейного тилу, добра та злагоди. Хай мирним буде небо над Україною!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ


Дорогі земляки! Щороку, 3 грудня, все прогресивне людство світу відзначає Міжнародний день інвалідів. Ця дата — справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед громадянами з обмеженими фізичними можливостями, які потребують нашого захисту та підтримки. Адже це не просто категорія людей. Це — окремі життя. Окремі людські трагедії та надії.
Бажаємо всім жителям нашого краю та нашої країни, які мають особливі потреби, витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях, незламного прагнення у досягненні цілей та віри у світле майбутнє.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



5 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРІВ


5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів. Сьогодні, завдяки волонтерській діяльності, адресну підтримку отримують малозабезпечені громадяни, інваліди, діти-сироти, самотні люди похилого віку тощо. В умовах бойових дій на Сході України, саме завдяки роботі волонтерів, українці, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті. А українська армія отримала необхідне для захисту територіальної цілісності та незалежності нашої держави.
Висловлюємо щиру вдячність усім членам волонтерських рухів та організацій, волонтерам Новоград-Волинщини за благородну діяльність та відданість добрим вчинкам на благо інших людей. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях і запевняємо, що всіляко будемо підтримувати ваші задуми та ініціативи.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



5 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СТАТИСТИКИ


Шановні працівники статистики Новоград-Волинського краю! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.
Важко уявити життя нашої держави без органів статистики, які роблять вагомий вклад у соціально-економічний розвиток країни. Адже на основі інформації, наданої вашою службою, приймаються важливі рішення. Саме статистика відіграє вирішальну роль у підвищенні якості й змісту інформаційних потоків, які впливають на імідж та інвестиційну привабливість як Новоград-Волинщини, так і держави в цілому.
Тож, у день професійного свята, бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту, особистого щастя та подальших трудових досягнень.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



7 ГРУДНЯ — ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ


Щиросердечно вітаємо вас із нагоди державного свята — Дня місцевого самоврядування!
Самоврядні органи завжди були і лишаються інститутом народовладдя. Вони відіграють важливу роль у суспільному житті, складаючи невід’ємну частину державного устрою. Впевнені, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягнення нових здобутків на ниві зміцнення Української державності.
Бажаємо всім, хто працює на благо територіальної громади Новоград-Волинщини, доброго здоров’я, сімейних гараздів, достатку у родинах, успіхів та громадської підтримки у подальшій діяльності на благо рідного краю.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



ТОВАРИШІ ГЕНЕРАЛИ, ОФІЦЕРИ, СЕРЖАНТИ ТА СОЛДАТИ!
ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!
ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ТА ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ!


Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України.
Сьогодні військово­службовці демонструють глибоку толерантність, витримку та відповідальність, вносячи вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності нашої держави.
Високий професіоналізм наших воїнів постійно підтверджується під час виконання миротворчих місій в різних країнах світу.
Український солдат завжди приходить на допомогу цивільному населенню під час природних катаклізмів та надзвичайних ситуацій.


З повагою П.М.ЛИТВИН, генерал-лейтенант


\"Вітання

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ!


Я впевнений, що ви завжди залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свої сили та професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.


З повагою П.М.ЛИТВИН, генерал-лейтенант


\"Вітання

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!


Щиро вдячний вам за наше мирне сьогодення, за той неоціненний досвід, який ви передаєте нашим воїнам та підростаючому поколінню.
У цей урочистий день бажаю всім вам благополуччя, радості, сил і здoрoв’я, добра та злагоди у родинах. Щиро зичу вам миру і спoкoю на всій українській землі. Нехай негаразди обходять стороною ваші домівки, а ратна праця приносить благо вашим близьким та піднімає авторитет нашої держави у світі.


З повагою П.М.ЛИТВИН, генерал-лейтенант


\"Вітання

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Людмилу Василівну ГАРБОВСЬКУ — 02.12.1950 р.н.
Григорія Кузьмича ЗАСУХУ — 05.12.1929 р.н.
Маргариту Євгеніївну ІГНАТЬЄВУ — 05.12.1950 р.н.
Миколу Федоровича ФАБРИЦЬКОГО — 07.12.1926 р.н.
Олександра Леонідовича ПРОСКУРІНА — 07.12.1955 р.н.
Петра Федоровича РОМАНЮКА — 08.12.1926 р.н.
Василя Васильовича АНДРЄЄВА — 09.12.1925 р.н.
Миколу Тимофійовича ШЕПЕЛЬСЬКОГО — 10.12.1926 р.н.
Василя Олексійовича АЗАРНІНА — 04.12.1951 р.н.
Миколу Сергійовича САРГАНА — 05.12.1963 р.н.
Володимира Анатолійовича ГАЄВЦЯ — 05.12.1963 р.н.
Ігоря Петровича ЯКОБЧУКА — 08.12.1965 р.н.
Олександра Вікторовича ЗАВОРОТНОГО — 09.12.1966 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова
В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів
Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни