МІСЦЕВІ КАРАТИСТИ ПРОВЕЛИ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО СЕЗОНУ

МІСЦЕВІ КАРАТИСТИ ПРОВЕЛИ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО СЕЗОНУ

\"МІСЦЕВІІз користю для здоров’я провели зимові шкільні канікули вихованці клубу карате-до «Січ» та секції карате-до, що діє при дитячо-юнацькій спортивній школі. Для спортсменів, котрі старші 14 років, тренерський штаб організував навчально-тренувальні збори, що тривали із 5 по 10 січня.
Близько двох десятків спортсменів разом із тренерами — Петром Корнійчуком, Вадимом Рибачком та Русланом Загривим — здійснили планомірну підготовку до нового сезону. Проводячи щодня по два тренування (виняток зробили лише на Різдво), каратисти заклали надійний фундамент фізичної підготовки, що має стати запорукою успішних виступів впродовж чергового, насиченого відповідальними турнірами, року. Вправи, що виконували спортсмени, були спрямовані на підвищення витривалості, сили, швидкості. Не забули й про техніко-тактичні навички, котрі відпрацьовували в ході спарингів.
Особливо ретельно готували до сезону п’ятнадцятирічного Андрія Хромушина, якому невдовзі у складі національної збірної України вирушати на чемпіонат Європи з карате. Нагадаємо, що право на участь у континентальній першості за підсумками відбірних турнірів здобули двоє новоград-волинців (Андрій Хромушин і Вікторія Верхоланцева), однак в силу певних обставин Вікторія Верхоланцева не зможе взяти участь у європейській першості.
Як зазначив Вадим Рибачок, підсумком зборів став вихід більшості спортсменів юніорського та кадетського віку на вищий рівень майстерності. А проявити свої вміння каратисти матимуть нагоду вже найближчим часом — на всеукраїнському турнірі, що запланований на 8 лютого у Новограді-Волинському. Турнір, що носить назву «IPPON», вже став традиційним, а відтак його не обходять увагою провідні українські клуби карате. Як повідомив Вадим Рибачок, станом на сьогодні засвідчили свою згоду на участь у цих змаганнях клуби зі Львова, Києва, Сум, Харкова та інших міст.
Олег БРЮХАНОВ