ПОЗДРАВЛЕНИЯ 8/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 8/2009















































22 февраля поздравляю мою маму — Софию Александровну СЕРБИНУ с юбилеем!


Уходят годы безвозвратно, не все сбываются мечты. Но как мне чувствовать приятно, что есть на свете, мама, ты! Не грусти, что волосы cедеют, береги себя и не болей, потому что нет на белом свете человека ближе и родней!


С любовью твоя дочь Таня



23 лютого – 50-річчя Галини Григорівни КОВАЛЬКОВСЬКОЇ


Ти – зіронька ясна, ти – наймиліша у світі й прекрасна. Живи дуже довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми любов’ю зігріті. Бо поки є мама, доти є сонце, є і пташина, і цвіт під віконцем. Уклін тобі, рідна, за ночі безсонні, за лагідне серце і мудрість буття. Без тебе, рідненька, не було б життя. Вітають зі святом рідня, онучата, щасливій бабусі не дозволять скучати. Хай Бог ще здоров’я і сили дає, зозуля сто років життя накує. Хай Господь дарує надію й тепло на многії літа,
на щастя й добро.


Ваші люблячі дочка Люба, зять Дмитро, онучки Аня і Маша, син Володимир, чоловік



17 февраля с юбилеем поздравляем Раису Григорьевну ФЕДОРУК


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. Мама милая, родная, с Днем рождения тебя. Без сна ночей твоих прошло не мало, забот, тревог о нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть. И дружно просим — не болей, еще собраться обещаем на твой 100-летний юбилей.


Дочки Жанна, Руслана, зятья и внуки



22 лютого відзначає 50-річчя Любов Петрівна АНТИПЧУК з с.Чижівка


Люба матусю, ми вітаємо тебе, щастя, здоров’я тобі ми бажаєм. Щоб ти ніколи не знала біди, радо сміялась з нами завжди, щоб не хворіла і здорова була, горя не знала — була молода. Щоб в тебе онуків багато було, щоб у душі твоїй завжди цвіло. Щоб ти жила на землі аж до 100 років, ніжно голубила нас і онуків.


З повагою чоловік, доньки Таміла, Віта, зяті Юра, Коля, онуки Олена, Ваня, Вова і Улянка



23 лютого вітаємо з 16-річчям Катерину Анатоліївну ЧЕРНИШ


Люба наша донечко, ясне літнє сонечко! З Днем народження вітаєм, щастя, радості, любові, здоров’я ми тобі бажаєм.


Мама, папа, бабуся Женя



Щиро вітаємо з 55-річчям від Дня народження завідувача дитячої поліклініки Петра Васильовича ДУДУ


Цей день Ви зустрічаєте в розквіті сил і енергії. А притаманні Вам порядність, інтелігентність, мудрість нехай завжди залишаються Вашими вірними супутниками. Бажаємо, щоб щастя і любов не залишали Вашу родину, сімейним благополуччям був сповнений кожен день. Зичимо великого оптимізму, здоров’я, добра на довгі роки. У день ювілею хай щастя Вам сяє, що зайвим ніколи в житті не буває, хай молодість вічно не сходить з обличчя, хай роки ведуть Вас у славне сторіччя!


Колектив дитячої поліклініки



Золоте весілля у подружжя Зінаїди Гордіївни та Антона Григоровича ТКАЧУКІВ з c.Кануни 24 лютого зустрічають 50-ту річницю спільного життя!


Вже 50 років прожили разом, виростили трьох дітей, мають вісім внуків і трьох правнуків. 3а все життя довелося подолати багато труднощів. Разом виховували дітей, вкладали душу, терпіння, самовідданість та ще велику життєву працю і мудрість. Хай щастя вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомогає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця. Мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості — Вам без кінця. Спасибі, рідненькі, за щирість сердечну й турботу про
нас, за руки невтомні, що не знають спочинку й готові на поміч прийти кожен час. Бажаємо багато-багато сонячних днів Вам на спільній життєвій ниві!


З повагою дочка, сини, невістки, зять, онуки, правнуки та усі рідні



18 лютого – 70 років Людмилі Степанівні КОЛЕСНИКОВІЙ


Ненько Ви наша, матусе рідненька, сонечко в небі ясне. Цей день святковий ми всі пам’ятаєм, дозволь привітати сьогодні тебе. Хай Бог повертає Вам втрачені сили, шле з неба здоров’я і радість душі. Злетілись ми разом у рідне гніздечко, щасливі Ви, мабуть, сьогодні, рідненька. Ми знаємо, як трепетно б’ється серденько. Уклін Вам земний, дорогенька.


Щиро вітають діти, онуки, правнуки



23 лютого святкує свій ювілей Галина Григорівна КОВАЛЬКОВСЬКА


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя у житті. Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, а ні бід, живіть до ста щасливих літ.


З повагою родина Цеховських


 

19 лютого святкує свій ювілей Ольга Юріївна СТЕПАНЮК


Живи, радій та май здоров’я на довгі сонячні літа, тебе з великою любов’ю родина вся твоя віта. Нехай пісні для тебе линуть знову й знов, хай будуть в серці нерозлучні добро, надія і любов.


З любов’ю чоловік Юрій, дочка Іра і син Іллюша


 

25 лютого святкують 30 років подружнього життя Любов Іванівна та Анатолій Іванович ЗАЇКИ з с.Груд


Рідні наші батьки, будьте завжди міцні, до ста років старайтесь прожити. Щоб майбутні роки всі щасливі були, щоб онуків могли одружити. Будьте завжди здорові, щасливі. Спасибі, батьки, спасибі, рідненькі, за щедрість сердечну, турботу про нас, за руки невтомні, що не знають спочинку, й готові на поміч прийти кожен час.


З повагою дочки Марина і Наташа, зяті Валерій і Андрій, онуки Діана, Максим і Даша