ПОЗДРАВЛЕНИЯ 5/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 5/2009



































1 февраля — 18 лет Наталье Валерьевне РОЖКО из с.Средняя Деражня


Тебе всего 18! Весь мир лежит у ног. Ты лучшую дорогу найди среди дорог. Уверенно и смело смотри в глаза судьбе. И выбери то дело, что счастье даст тебе. Друзей найди надежных, любовь свою найди, путей не бойся сложных, всегда вперед иди. Желаем, ангел милый — здоровья и тепла, чтобы всегда счастливой ты, доченька, была.


Папа, мама, сестра Мирослава



1 лютого святкує свій ювілей кохана дружина, любляча матуся, турботлива бабуся Зоя Василівна ДЕРЕВНЯК з с.Ярунь


Нехай роки повільно пливуть, як при тихій погоді вода. Нехай радість і щастя поруч ідуть, і далеко від Вас буде біда. У криниці здоров’я Вашого хай не буде видно і дна, а в душі Вашій добрій і лагідній — хай завжди квітує весна. Хай Мати Пречиста стоїть на сторожі, Ісус у щоденних ділах допоможе.


Чоловік, три сини, три невістки, онуки Наташа, Іра, Оксана, Діана, Діма, Лізонька



29 січня святкує свій 30-річний ювілей Олександр Володимирович КОРНЄЄВ


Від щирого серця вітаємо тебе з Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, великого щастя, доленосної вдачі, вірних та надійних колег, друзів. Хай береже тебе Господь, і обов’язково збуваються всі плани та сподівання.


З повагою та любов’ю тато, мама, сестра, бабуся, дідусь



31 січня вітаємо з 70-річчям Анелю Петрівну ТИННУ


Сьогодні, мамо, день у Вас чудовий, в цей день Ви вперше глянули на світ. Для Вас тоді він був ще зовсім новий, і не дарма минуло стільки літ. Не зогляділись — виросли вже діти, «Бабусю!» — внуки Вам у слід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Матусе рідненька, найкраща, єдина, щоб Ви не хилились ніколи в журбі, і сонце, і зорі, і даль журавлину ми, рідна матусе, даруєм тобі. Спасибі, матусе, спасибі, рідненька, за щирість сердечну й турботу про
нас. За руки невтомні, що не знають спочинку, й готові на поміч прийти кожен час.


Чоловік, дочки, син, невістка, зяті, онуки



В этот зимний январский день встречает свой юбилей библиотекарь CШ №10 Виктория Станиславовна БРИКОВЕЦ


Друзья и коллеги, слов не жалея, поздравить хотят Вас в сей день с юбилеем! Вы света и радости, счастья полны, советы нам ваши важны и нужны. Любит и ценит Вас Ваша семья, надёжные, верные Ваши друзья. Мы все Вам желаем здоровья и силы, чтоб молодость, счастье, удачу, успех судьба Вам дарила всегда без помех!


Коллектив школы №10


 

2 лютого відзначає свій 80-літній ювілей дорогий наш дідусь, тато, чоловік Сергій Вікторович ЩАВЛИНСЬКИЙ


Наш милий і любий, найкращий у світі, бажаємо щастя й даруємо квіти, щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знав, — ми просимо долі добра тобі й радості, рідний, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З любов’ю дружина, діти, онуки



28 января с 70-летним юбилеем поздравляем Любовь Ивановну КОРЗУН


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. Мама милая, родная и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с Днём рождения тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог о нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть. И дружно просим – не болей, ещё собраться обещаем на твой 100-летний юбилей.


Сын Владимир, невестка Людмила, внуки Валентин и Елена



30 січня святкує ювілей Галина Іванівна ХОМЕНКО


Щиро вітаємо тебе, люба мамо, бабуню, з Днем народження. Бажаємо здоров’я міцного, — без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї — багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що прекрасне є у житті, від щирого серця бажаємо всі. Хай щастя панує у твоєму домі, і радість хай буде завжди. Здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки!


Твої діти, онучка Вікторія, рідні