«МІС ЗВЯГЕЛЬ-2009»: ПРЕДСТАВЛЯЄМО УЧАСНИЦЬ

«МІС ЗВЯГЕЛЬ-2009»: ПРЕДСТАВЛЯЄМО УЧАСНИЦЬ

Протягом кожного року колектив міського Палацу культури радує новоград-волинців та гостей міста десятками різнопланових заходів. У кожному з них є своя родзинка, а відтак — і свій глядач. Та все ж найбільшою популярністю серед глядачів усіх вікових груп користуються програми й конкурси розважального спрямування. Із них особливе місце посідає проект «Міс Звягель», що є найстаршим проектом поміж собі подібних, і цьогоріч відбудеться вже 18-ий раз.
Авторство ідеї цієї конкурсно-розважальної програми належить режисеру загальноміських заходів Ірині Панасюк. У ролі ведучої і режисера, як і в попередні два роки, виступить Тетяна Музика.

Пані Тетяна, попри завісу таємничості, що традиційно супроводжує підготовку до подібних заходів, повідала декілька секретів відносно конкурсної програми. Цьогорічною новинкою стане конкурс під назвою «Особистість жінки всіх часів і народів», у якому учасниці намагатимуться відтворити образи найвідоміших жінок, ключових історичних постатей свого часу. Конкурс «Повернемося в минуле: супердівчина» розкаже глядачам, з чого все починалося 18 років тому.
Ще планується… Хоча, ні! Для чого наперед відкривати всі таємниці, якщо кожен, хто зацікавився, може прийти у неділю, 5 квітня, на 17.00, у великий зал Палацу культури й на власні очі побачити, як все буде. Не дарма ж кажуть: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Квитки за ціною 7 та 10 гривень можна придбати в касі Палацу культури.
Організація подібних шоу-програм — справа практично нездійсненна без підтримки спонсорів, якими цього року виступили: весільний салон «Діана» (І.П.Козачок), салон-магазин «Техносвіт» (В.Д.Іскрицький, Ю.М.Рудчик), компанія «ТелефонЪ» (А.О.Газаров), рекламна агенція «Креатив» (О.О.Михайловська), директор Новоград-Волинської філії ТОВ «Творча архітектурна майстерня Арх-Студіо», голова ради підприємців М.П.Шавловський та компанія «Faberlic» (М.А.Марчук).
А газета «Звягель-Інформ» традиційно напередодні конкурсу представляє його учасниць. Саме з-поміж них незабаром оберуть «Міс Звягель». Хто, на думку журі, буде найбільш переконливим на сцені та хто причарує примхливу звягельську публіку, — побачимо недільним вечором, 5 квітня.

\"«МІС№1. Валерія СКИБА, учениця ЗОШ №7
— Я є активною учасницею багатьох шкільних заходів. Тож, цей конкурс для мене — можливість перевірити свої вміння на сцені. Усім конкурсанткам бажаю успіху!
Про себе: люблю тварин, подобається спілкування з друзями, знайомства з цікавими людьми.
Знак зодіаку: Близнюки. Улюблені страви: різноманітні фруктові салати. Захоплення: люблю танцювати і співати. Мрія: щоб у світі завжди був мир.

\"«МІС№2. Альона КРАЛЯ, учениця ЗОШ №6
— У конкурсі вирішила взяти участь для загального розвитку, аби зайняти вільний час. Тим більше, що у попередні роки постійно допомагала подругам, учасницям таких конкурсів. Подумала — чому б собі не спробувати?
Про себе: люблю слухати музику, але найбільше подобається танцювати. Не уявляю без цього своє життя. Моє життєве кредо — крок уперед, ні кроку назад.
Знак зодіаку: Рак. Улюблена страва: смажена картопля. Захоплення: танці. Мрія: стати відомим хореографом.

\"«МІС№3. Діана МЕЛЬНИЧУК, учениця ЗОШ №9
— Я вирішила взяти участь у цій шоу-програмі, бо хочу показати людям свої таланти. Іншим учасницям бажаю успіхів, а собі — перемоги!
Про себе: люблю розважатися з друзями, брати участь у різних конкурсах, допомагати мамі.
Знак зодіаку: Скорпіон. Улюблені страви: піца й вареники. Захоплення: танці. Мрія: стати акторкою.

\"«МІС№4. Вікторія ГЛУХОМАНЮК, учениця ЗОШ №4
— До участі в конкурсі я погодилася, бо хочу стати знаменитою.
Про себе: люблю співати, ходити на дискотеку. Навчаюся в музичній школі. Дуже люблю свою сім’ю. Хочу, щоб швидше закінчилася криза :).
Знак зодіаку: Близнюки. Улюблена страва: смажена картопля. Захоплення: музика, співи. Мрія: стати співачкою.

\"«МІС№5. Юлія КИСИЛЕВСЬКА, учениця ЗОШ №10
— Хочу побачити, на що я здатна. Ось тому вирішила взяти участь у цьому конкурсі.
Про себе: подобається подорожувати. У вільний час спілкуюся з друзями, займаюся танцями. Мені імпонує фраза: «Залишайся сама собою, бо інші ролі зайняті».
Знак зодіаку: Овен. Улюблена страва: таких багато. Захоплення: танці. Мрія: добре скласти іспити і стати студенткою Національного медичного університету ім.О.О.Богомольця.
Підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА