ЛЮБИТЕЛЯМ ПІНГ-ПОНГУ

ЛЮБИТЕЛЯМ ПІНГ-ПОНГУ

\"ЛЮБИТЕЛЯМОсобистий чемпіонат області з настільного тенісу серед тенісистів і тенісисток 1994 року народження і молодше відбувся на базі Житомирського технологічного університету. Збірну Новограда-Волинського представляли вихованці ДЮСШ, і виступили вони досить вдало. Чемпіоном в особистому розряді став Артем Гороницький (ЗОШ №10), який вдало зіграв і у вищій лізі України з цього виду спорту в команді «Юнік-Фарма». Підтримав чемпіонський почин Артема і Микола Корнієнко (НВК «Гімназія імені Лесі Українки»), наймолодший учасник нашої команди став третім призером. Досить високе сьоме місце посів Сергій Струс (ЗОШ №10).
Серед тенісисток шостою в турнірній таблиці розташувалася Тетяна Ляпіна (НВЕГТ). Слідом за подругою по команді фінішувала Аліна Карпюк (ЗОШ №10). У загальному заліку наша збірна фінішувала другою.
А любителі настільного тенісу зможуть оцінити рівень готовності майбутніх збірників у турнірі на призи газети «Звягель», що відбудеться 16-18 березня на базі НВК «Гімназія імені Лесі Українки». У ньому будуть змагатися тенісисти та тенісистки двох вікових груп — молодша група 2000 р.н. і молодше і старша вікова група 1997-99 р.н. Початок змагань 16 березня, о 15.00, 17-18 березня, о 9.30 год.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ