Вітання 5/2013

Вітання 5/2013













































Колектив працівників терміналу 5 лютого вітає з ювілеєм Надію Михайлівну ГЕРУС


Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, злагоди в усьому. Нехай у всіх планах Вас супроводжує яскравий успіх, а кожен прожитий день дарує безмежну радість. Нехай оптимізм, віра, надія стануть Вашими супутниками на життєвій дорозі. Бажаємо благословення Вам на многії і благії літа!



1 лютого святкує ювілей Євгенія Василівна СІРИК


Уже волосся вкрилось сивим туманом, та серце твоє молоде ще і досі, і руки, ще з дитинства такі натруджені, ніяк не знайдуть спочинку й донині. Низький уклін тобі, мамо, від нас усіх за вічну турботу, за щире бажання добра нам усім, за ласку, за любов, за щирість і тепло до дітей, рідних і всіх людей. Нехай роки залишають тільки світлі спогади, а майбутнє принесе ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра і надії. Хай силу, здоров’я й терпіння Господь тобі дає, а Матінка Божа дарує щасливі і довгі літа.


З повагою і любов’ю діти й онуки



31 січня святкувала ювілей Антоніна Костянтинівна ШАТОХІНА


Чудовий день, прекрасне свято святкує вся рідня і гостей багато.

Летять роки в міжзоряний політ, але душа про це нехай не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна і серце зігрівається любов’ю!


Свати Косянчуки



3 лютого святкуватимуть свій славний ювілей Маріан Людвикович та Галина Олексіївна БЕДНАШІ


Ось уже 40 років ця чудова родина зігріває нас своєю любов’ю. Дякуємо вам за вашу гостинність, турботу, підтримку, тепло та затишок, що ми завжди отримуємо від вас. Спасибі за ласку, за щире тепло, недоспані ночі, турботу й добро. Здоров’я міцного вам зичимо щиро, любові і радості, злагоди й миру. Бажаємо чистих світанків, сонячних ранків, щастя без ліку і довгого віку.


Дружна родина


 


2 лютого відзначає прекрасний ювілей Ольга Семенівна МАТВЕЄВА


Щиро вітаємо чудову жінку, дорогу нашу сваху з 55-річчям.

Хай щедро літа Ваші квітують, чаша здоров’ям наповнюється, очі світяться радістю, а душа радіє щастям. Нехай рідні і близькі завжди зігрівають Вас своїм теплом і любов’ю, а Господь дарує своє благословення на многії літа.


З повагою та любов’ю свати Сайчуки



5 лютого святкують 30-ліття подружнього життя Ірина Леонідівна та Петро Вікторович СКАЧКОВИ


Хай сонце світить вам завжди і вік ваш до ста літ минає та на поріг вам в рідний дім хвороби й старість не пускає. Щоб не боліли натруджені руки, хай гордістю будуть вам діти й онуки.


Мама, брат, діти, онучка Вероніка, свати



У цей чудовий, прекрасний зимовий день, 6 лютого, святкує десятилітній ювілей наша дорогенька внучка, донечка і хрещениця — Сніжана В’ячеславівна ТВЕРДИ


Хай доля тобі усміхається, хай зорі світять тобі, хай люди тобі дарують щасливі і сонячні дні.


З найкращими побажаннями бабуся Рита, дідусь Саша, дядя Ігор Голуб і хрещена Аня з Марушівки, папа Славік, бабуся Валя, хрещений Вітя з с.Броники



30 січня святкувала 55-річний ювілей Катерина Петрівна ПОВЕЛКО (ОСТАПЧУК) з села Першотравенськ


Твої роки, мов голуби чарівні, сполохано здіймаються в блакить. Були вони безрадісні й щасливі, та чимось неповторна кожна мить. Сьогодні ювілейну стоптано стежину, та спокою нема для твоїх ніг, бо пройдено лише частину — попереду багато ще доріг! Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла. Бажаємо тобі здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла!


З повагою сестра з чоловіком і дітьми, 4 сини, 4 невістки, дочка, зять; онуки: Діма, Віталіна, Віка, Інна, Настя, Саша, Ігор, Юля



2 февраля празднует 65-летие родная, дорогая, нежная, золотая наша мамочка — Ольга Сергеевна МИХАЛЮК из села Большая Деражня


Мамочка наша родная, эти нежные строки тебе — самой милой и самой красивой, самой доброй на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной, мы б весь мир, поместили в ладони и тебе подарили одной. А вот здоровье и счастье большое пусть всегда шагают рядышком с тобой.


С уважением муж, дети, внуки, правнуки, сваты


 


5 лютого святкує ювілей люблячий чоловік та турботливий татусь — Сергій Васильович ПАСІЧНИК


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю дружина Інна, синочки Денис та Михайлик



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олександра Махтійовича БУТАРА — 02.02.1927 р.н.

Надію Дмитрівну ПАЛІЙ — 04.02.1952 р.н.

Марію Андріївну КОСТЕНКО — 04.02.1922 р.н.

Федора Івановича КОЗИРА — 05.02.1927 р.н.

Євгена Митрофановича ВАСИЛЬКОВА — 05.02.1929 р.н.

Людмилу Григорівну СТЕБЛИНУ — 06.02.1940 р.н.

Ксенію Олексіївну ЗАГРИВУ — 07.02.1944 р.н.

Тетяну Василівну БОРИСОВУ — 01.02.1958 р.н.

Василя Анатолійовича МАРТИНОВА — 01.02.1960 р.н.

Анатолія Володимировича КУРОЧКІНА — 01.02.1968 р.н.

Анатолія Йосиповича ЗАБРОДСЬКОГО — 05.02.1960 р.н.

Валерія Станіславовича МЛИНАРСЬКОГО — 05.02.1962 р.н.

Володимира Івановича ТКАЛІЧА — 06.02.1954 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни