Городницьке «Полісся» збільшує запас міцності

«Авангард» змарнував нагоду підтягнутися до трійки лідерів чемпіонату області з футболу. У матчі 10-го туру новоградці зіграли внічию (0:0) на виїзді з черняхівським «Руденом».
За свідченнями очевидців, у першому таймі ініціативою володіли господарі поля. На­томість у другій половині матчу контроль за грою перейшов до «Авангарду», який атакував ледь не всією командою, але вразити ворота суперника бодай раз не зміг.
А городницьке «Полісся» ще більше зміцнило лідерство, перемігши з рахунком 1:0 удома баранівський «Керамік», що наразі йде в турнірній таб­лиці на третьому місці.
Бердичівське «дербі» переможця не виявило — матч між командами «Шкіряник» і ФК «Бердичів» завершився з рахунком 1:1. Гра між ФК «Коростень» і «Спартаком» із Володарськ-Волинського перенесена.
Враховуючи виїзну перемогу «Рудена» у попередньому турі над «Спартаком» (4:1), «Авангард» із десятьма очками потіснився аж на шосту позицію. На першо­му місці — «Полісся»
(23 очки, 9 ігор), на другому — ФК «Коростень» (17 очок, 8 ігор), на третьому — «Керамік» (17 очок, 10 ігор).
Вище «Авангарду» перебу­вають також «Руден» (12 очок, 10 ігор) і «Шкіряник» (11 очок, 9 ігор). Новоградська команда зберігає шанси покращити турнірне становище, оскільки вона провела лише 8 ігор, а наступний матч — удома проти «Шкіряника».
Олег БРЮХАНОВ