Звягельчанин «вклав» суперника всього за 5 секунд!

Звягельчанин «вклав» суперника всього за 5 секунд!

Присутність спортсменів із Новограда-Волинського у складі збірної Житомирщини з повагою сприйняли організатори ІІІ Відкритого чемпіонату Київської області з кіокушин-карате серед дітей віком 8-17 років, що відбувся 9 листопада у місті Вишгороді, — розповів «Звягелю» президент обласної федерації з цього виду спорту, тренер Олександр ГОРДІЄНКО.
Двоє із трьох звягельчан стали переможцями турніру. Це — тринадцятирічний учень колегіуму Михайло Скиба й одинадцятирічний гімназист Іван Никитович. Третій представник Новограда-Волинського — Денис Гуцул, дебютант подібного рівня змагань — у призери не пробився, хоча й заслужив на схвальні відгуки тренера.
Олександр Гордієнко відзначив, що Никитович і Скиба декілька поєдинків завершили достроковими перемогами, відправивши суперників у нокаут чи нокдаун. До того ж, Михайло Скиба був нагороджений пам’ятним призом за найшвидшу перемогу — в одному із боїв він нокаутував опонента вже на 5-ій (!) секунді.
Загалом у турнірі взяли участь близько 250 спортсменів із Київської, Житомирської та Миколаївської областей. Цього разу було запроваджено суворий допуск до змагань — стати учасниками мали право лише володарі синього й вищих поясів.
Нині команда з Новограда наполегливо готується до кубку України, що проходитиме 22-24 листопада у Тернополі. А за допомогу в організації звітної поїздки тренер і спортсмени висловлюють вдячність директору федерації кіокушин-карате Ігорю Никитовичу.
Олег БРЮХАНОВ