Зайва пропаганда не зашкодить

Зайва пропаганда не зашкодить

Хоча військові апріорі мають підтримувати відмінну спортивну форму, їхнє керівництво від додаткової пропаганди на цю тему не відмовляється. Ось і минулої п’ятниці,
10 січня, у гарнізонному Будинку офіцерів було проведено зустріч військовослужбовців із провідними місцевими спортсменами.
Були присутні представники 30-ї окремої механізованої бригади, 12-го інженерного полку, 54-го окремого розвідувального батальйону — загалом до чотирьохсот військових. Про розвиток спорту в Новограді-Волинському та про користь від занять фізичною культурою і спортом їм розповіли тренери і керівники спортивних секцій, що діють у місті.
Мотивації присутнім мали додати виступи Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, майстра спорту міжнародного класу з гирьового спорту Олександра Дідовця, старшого тренера збірної області з армспорту, Заслуженого тренера України Геннадія Данюка, головного тренера молодіжної збірної України з карате-до Петра Корнійчука.
З напутніми словами до військових звернулися представники духовенства, ветеранської організації, міської влади. Відзначимо, що це вже не перший захід, спрямований на пропагування здорового способу життя та стимулу до занять спортом, що проводиться серед військових.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Юрія ДРОБОТА