Місцеві турніри — перші кроки на шляху до великих перемог

Місцеві турніри — перші кроки на шляху до великих перемог

Минулої п’ятниці, 20 грудня, понад півсотні юнаків і дівчат змагалися за звання чемпіона відкритої першості міста Новограда-Волинського з вільної боротьби. Турнір пройшов на спортивній базі ЗОШ №10 за участю юних борців із міста й району.
Боротьба точилася у трьох вікових категоріях. На очах у тренерів і батьків кожен із учасників намагався продемонструвати свої кращі якості. Бо на таких змаганнях, що проводяться з метою набуття досвіду, можна справити враження на тренерський штаб і отримати місце в команді, яка вирушить на всеукраїнські турніри.
Цього разу переможцями стали Іван Оксюк, Михайло Васильєв, Михайло Волошенюк, Вадим Назаров, Олексій Васильєв, Михайло Кулініченко, Арсен Мірзабекян, Дмитро Горбатюк, Олег Суходольський, Володимир Стадник, Каріна Чорномор, Аня Стрельченко і Аня Венгер.
Користуючись нагодою, тренери, спортсмени і їхні батьки висловлюють подяку директорам ЗОШ №10 Володимиру Федорчуку, ЗОШ №7 Віктору Овдіюку і директору Новороманівської ЗОШ Петру Надієвцю за підтримку в розвитку вільної боротьби, адже саме на базах цих шкіл відбуваються тренування секцій і проводяться змагання місцевого рівня.
Олег БРЮХАНОВ