«Я думаю, що олімпійські чемпіони — будуть! Даю сто відсотків»

«Я думаю, що олімпійські чемпіони — будуть! Даю сто відсотків»

Таку обіцянку дав старший тренер збірної Житомирської області з вільної боротьби Сергій Мельник одразу після урочистого відкриття нового спортивного залу для занять вільної боротьбою по вулиці Замковій, 7.
«Мрія кожного тренера — виховати олімпійського чемпіона. А в таких умовах, які нам забезпечили, гріх не працювати», — додав Сергій Миколайович у розмові з кореспондентом «Звягеля».
Урочисте відкриття спортивного залу, що знаходиться у підвальному приміщенні загальною площею 312,8 кв.м, відбулося за участі перших осіб керівництва міста — міського голови, його заступників, депутатів обласної і міської рад.
«Будемо продовжувати працювати у цьому напрямку й надалі. У нас є ще багато приміщень, які ми плануємо переобладнати під спортивні зали чи інші корисні для молоді об’єкти», — запевнив міський голова Володимир ЗАГРИВИЙ.
Одразу після святкових промов було вручено подяки міського голови Заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України Сергію Мельнику, тренеру з вільної боротьби Олександру Копчуку, директору підрядної організації ТОВ «Будівельна компанія «Євро Фасад» Олександру Гарбовському, виконробам підрядної організації Олександру Савчуку і Андрію Лазарєву.
Протягом 2012-2013 років у будівництво спортзалу було вкладено 555 тисяч гривень. Об’єкт включає окремі кімнати, передбачені під роздягальні, санвузли, обладнаний вентиляційною системою тощо.
На сьогодні на Новоград-Волинщині понад 250 осіб відвідують секції для занять вільною боротьбою.
Олег БРЮХАНОВ