У Баранівці відбувся благодійний концерт на підтримку 95-ї аеромобільної бригади

У Баранівці відбувся благодійний концерт на підтримку 95-ї аеромобільної бригади

\"УСьогодні вся Україна намагається підтримати наших вояків, котрі боронять кордони рідної держави. Жителі Баранівки також допомагають тим, хто виконує свій військовий обов’язок у зоні АТО. Це переконливо доводить благодійний концерт, спрямований на підтримку 95-ї аеромобільної бригади та інших учасників АТО.
28 листопада, о 16 год., у міському Будинку культури ім.Пашкевича відбувся благодійний концерт за участю чоловічого гурту «Хміль», бандуристки Олени Коростельової з Новограда-Волинського та місцевої юної співачки Юлії Вовк. Звісно, що в концертному залі цього дня переважала патріотична тематика. Також хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто втратив життя в боротьбі за єдність України.
\"УСеред присутніх у залі були почесні гості — військові, що прибули із зони АТО: капітан В.В.Веснівецький, старший сержант І.Б.Коропатко, старші солдати А.В.Кутерний та А.В.Керсанов. Вся увага була спрямована саме на них. Небайдужі жителі міста приносили продукти харчування, теплі речі, гроші, щоб передати військовим в АТО. Один дідусь-пасічник, Б.В.Дехтярук, приніс 2 відра меду, теплі речі та 200 грн., які щиро передала вся його родина. Ще одна бабуся, із села Стара Гута, вишила ікону, щоб Бог охороняв військових і допоміг повернутися живими і неушкодженими. Сама вона через стан здоров’я не змогла власноруч вручити ікону, а зробила це її онучка.
Небайдужих допомогти військовим виявилося чимало. Волонтери вдячні Л.В.Рихальській, яка зібрала продуктові набори, мережі магазинів «Цукерочка» та «Тортик», а особливо адміністратору А.П.Томаш, яка постійно відкликається на заклик про допомогу. Для артистів святкову вечерю організували перший заступник голови РДА В.В.Хіміч та голова місцевої спілки ветеранів І.І.Цимбалюк. Святковий коровай подарувала приватний підприємець О.Ю.Косянчук.
\"УУ результаті благодійного концерту вдалося зібрати 5200 грн., гроші відразу ж на сцені вручили військовим на потреби в зоні АТО.
Люди залишилися задоволеними від концерту, пропонують зробити щось подібне і по району. Волонтери обіцяють, що на цьому не зупиняться і вже скоро плануються наступні концерти.
Слід подякувати організа­торам та учасникам концерту, які змогли створити в залі справжню патріотичну атмосферу, змогли передати і смуток української душі, і гордість нації за нашу неньку Україну.
Людмила ПЕТРУК
Фото Сергія ЩУРУКА

\"У \"У