Військовослужбовці 10-го окремого мотопіхотного батальйону вдячні волонтерам за допомогу та підтримку

Згідно зі спільною директивою міністра оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України в Житомирській області, у м.Новоград-Волинський було сформовано військову частину — польова пошта В2254.
На даний час військова частина, в якій проходить службу багато жителів міста Новограда-Волинського та району, успішно виконує бойові завдання із прикриття ділянки адміністративного кордону, охорони важливих об’єктів у визначеному районі відповідальності, тісно співпрацює з органами державної влади, громадськими організаціями і є гарантом захисту територіальної цілісності України.
Велику допомогу нашим військовослужбовцям надали і продовжують надавати волонтери — люди, котрі близько до серця прийняли труднощі та негаразди сьогодення, відгукнулися і не тільки співчувають, але й надають дієву допомогу в критичні для країни часи. Ці люди довели, що їх мотивами є не матеріальні блага та подальша перспектива, а безхмарне майбутнє своїх нащадків, своєї Батьківщини.
Військовослужбовці 10-го окремого мотопіхотного батальйону вітають із Міжнародним днем волонтера та висловлюють щиру вдячність своїм надійним помічникам: голові братства ОУН УПА «Новоград» Бусленку В.Т., директору Новоград-Волинського Держлісгоспу Нусбауму С.А., генеральному директору меблевої фабрики «МИРТ» м.Новоград-Волинський Ющенку О. М., директору ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Портянку С.Ф., приватним підприємцям Бойчуку В. М., Дюбо О.С., Кармазіну О.В., Кармазіній Т.В., Козакевичу Т.С., Мокрицькому В.В., Юрків В.М., патріотам-волонтерам Ліберді В.А., Возняк Л.О.
Низький уклін всім патріотам України, нашим землякам новоград-волинцям, які в цей скрутний час, коли на міцність випробовується кожна людина і держава в цілому знаходять у собі сили та самовіддано служать державі. Разом із вами ми пройдемо через найтяжчі випробування до спільної перемоги над ворогами України.
Слава Україні! Героям слава! Волонтерам слава!
В.ОСИПЧУК, командир військової частини польова пошта В2254, полковник