Поминання 13/2015

Поминання 13/2015



























































26.03.2015 р. — 40 днів із дня смерті військовослужбовця, старшого прапорщика — Віктора Олександровича КОЗАКА

27.03.1979-15.02.2015 р.


Закотилось у вічність життя, ніби сонце сховалось за обрій. З того світу нема вороття — розуміємо це ми сьогодні. Серце плаче від болю й кричить: «Рідний мій, повертайся додому!» Не стихає печаль ні на мить, залишаючи вічну втому. Нема тебе, скільки не клич, лиш печаль повисла над землею. У світі, серед безлічі облич, вже не зустріти посмішки твоєї. Нехай Бог дарує тобі вічний спокій та буде світла пам’ять від людей. Любимо, сумуємо, пам’ятаємо.


Вічно сумуючі тато, мама, брат із сім’єю і донечка Вероніка



26 марта — 40 дней, как ушёл из жизни муж и папа — Александр Иванович ЧЕРНЯВСКИЙ


Зажигаешь звёздочки на небе, чтоб светлее было на Земле, Сашулька, и чтоб самые любимые на свете сохраняли память о тебе, Сашулька. Не бывает смерти, не бывает, Саша, ты нас жди, мы встретимся с тобой. Только Ангелы об этом знают, как мне плохо без тебя, пролетая тихо над Землёй.


Скорбим. Жена, сын



28 березня — 5 років, як пішла у вічність Надія Миколаївна ОСТАПЧУК


Тихо згасла свічка, й життя догоріло. Твоя світла душа в небеса відлетіла. Кого любила, чим жила, що планувала, — не зробила, пішла у вічність. А серце не вірить, душа не сприймає, що тебе в живих вже немає.


Вічно сумуючі всі рідні



28 марта — два года светлой памяти Феликса Адольфовича БЕЛЯКА


Память о тебе будет жить в наших сердцах...


Родные, близкие



27 березня — 40 днів, як немає з нами нашої мами, бабусі — Фені Андріївни ЖЕРНОВОЇ


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі ми, онуки, діти. Але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати — була найкраща в світі мати. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідненька.


Вічно сумуючі доньки, зяті, онуки, рідні



28 марта — 10 лет светлой памяти Зинаиды Григорьевны ПОВОРОЗНЮК


Милая, родная, золотой человек, для нас была ты светлым днём. Боль утраты не описать словами. За всё, что сделала для нас, благодарим тебя сердечно. Светлая память в наших сердцах остаётся вечно. Царство тебе Небесное и вечный покой.


Скорбящие муж, дочь Леночка, зять Игорь, сестрички, внуки Ванечка, Дашенька



31 березня — 20 років, як немає з нами рідної людини, матусі, бабусі — Надії Тимофіївни НАЗАРОВОЇ-ХІЛЬЧУК


Вічна пам’ять. Царство Небесне. Пам’ятаємо. Cумуємо.


Рідні, дочки, онуки



29 березня минає 40 днів, як перестало битися серце Марії Адамівни САВЧУК


40 днів, як ти пішла від рідного порогу, а скільки було планів, мрій. Ти була чудовою людиною, люблячою жінкою, турботливою матір’ю. Люба, дорога, ми завжди відчували твою любов, ласку, тепло, турботу. Але підступна, жорстока хвороба так швидко забрала тебе. Царство тобі Небесне. Вічний спокій твоїй душі.


Сумуючі чоловік, син, невістка, онуки



27 березня — 10 років, як перестало битися серце нашої люблячої доньки, рідненької мами, бабусі — Олени Леонідівни ЗАБРОДСЬКОЇ


Мила наша, твоє життя обірвалося дуже рано, так важко без тебе, без твоєї мудрості, доброти, любові. Не стало нашої рідної людини, яку Бог наділив золотими руками, добрим серцем, щедрою, чуйною душею. Пробач, що не вдалося тебе врятувати, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати — ти була найкращою у світі мамою та донькою. І скільки б часу не минуло — ти вічно житимеш у наших серцях. Царство Небесне та вічний спокій тобі, рідненька.


Вічно сумуючі батьки, доньки, онук, рідні



28 березня минає рік, як перестало битися любляче серце дорогого Віктора Миколайовича БУНТОВСЬКОГО


Завжди ти в пам’яті залишишся у нас, і вічно по життю з нами. Улюблений наш і кращий із чоловіків, найкращий тато і друг.


Сумуюча дружина, діти, друзі та знайомі



29 березня минає 3 роки світлої пам’яті Олександра Сергійовича ПЕЛЕШАНКА


Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Царство Небесне та вічний спокій твоїй душі.


Дружина, рідні, близькі, друзі



Міська та районна ради, райдержадміністрація, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого військового, прапорщика — Дмитра Михайловича Руденка, заступника командира бойової машини, навідника-оператора 3-го механізованого батальйону військової частини (польова пошта В2731), який загинув смертю хоробрих в бою за волю та незалежність України у серпні 2014 року на Сході України.

Вічна пам’ять і слава Герою України!


 

Міська та районна ради, райдержадміністрація, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють глибокі співчуття родині загиблого військового — старшого лейтенанта Михайла Ігоровича Шабля, заступника командира розвідувальної роти з озброєння 30-ї ОМБр, який загинув 16 березня 2015 року під час проведення розвідки в районі населеного пункту Семигір’я Донецької області в результаті підриву автомобіля на протитанковій міні.

Сумуємо разом з усією країною за кожним Героєм, який поклав життя заради Батьківщини.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!

Герої не вмирають!


 

Міська та районна ради, райдержадміністрація, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого військового — старшого сержанта Сергія Володимировича Колесніченка, головного сержанта взводу спостереження та технічних засобів розвідки розвідувальної роти 30-ї ОМБр, який загинув 16 березня 2015 року під час проведення розвідки в районі населеного пункту Семигір’я Донецької області в результаті підриву автомобіля на протитанковій міні.

Вічна пам’ять та Царство Небесне Герою України!

Пам’ять про них назавжди в наших серцях!

Герої не вмирають!