Поминання 10/2015

Поминання 10/2015











































11 березня минає 2 роки світлої пам’яті і вічної любові Віктору Броніславовичу АДАМОВИЧУ


Любив життя, любив країну, любив дітей, любив дружину. Талант ти мав, пісні писав, в твоїх руках баян співав, наш край Поліський прославляв.


Твоя сім’я



7 березня минає рік, як пішов у вічне життя дорогий нам усім чоловік, батько, дідусь — Василь Прохорович ПОЛІЩУК


Згадайте разом з нами та пом’яніть добрим словом і тихою молитвою дорогу нам людину. Нехай Господь Бог дарує твоїй душі Царство Небесне та вічний спокій, світла тобі пам’ять.


Сумуючі рідні та близькі



Світлій пам’яті колеги


7 березня минає 9 днів, як пішла у вічність наша колега — Марія Петрівна Вознюк


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Не стало людини, яку Бог наділив золотими руками, добрим серцем, щедрою, чуйною душею. Світла та вічна пам’ять про тебе залишиться в наших серцях. Пішовши в інший світ, ти залишила по собі добру пам’ять. Царство тобі Небесне та вічний спокій.


Колектив Новоград-Волинської ВТС УМГ «Львівтрансгаз»



Є сила, що може забрати з життя, та з пам’яті рідних — ніколи


8 березня — 9 днів, як немає з нами Ганни Миколаївни ЛОПАТЮК


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі внуки й діти, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, — була найкраща в світі мати. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідненька.


Вічно сумуючі чоловік, діти, внуки та рідні



11 березня — 40 днів, як нема з нами Олександра Омеляновича ЧЕРВОНЦЯ


Вічна пам’ять, Царство Небесне дорогій і рідній нам людині. На душі — біль і жаль, і сум. Пам’ять про тебе буде вічно жити в наших серцях.


Сумуючі дружина, син, донька, зять, невістка та онуки



7 березня — 10 років, як пішла у вічність дорога, рідна нам матуся та бабуся — Олена Михайлівна ЄГОРОВА


Ти пішла від нас і залишила печаль та сльози. І скільки б часу не минуло, — ти вічно житимеш у наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій, наша рідненька.


Сумуючі діти та онуки



11 березня минає рік, як пішов з життя люблячий тато та коханий чоловік — Володимир Григорович МЕНДАЛЮК


Тяжка хвороба забрала тебе від нас. Ти хотів жити, але ми були безсилі тобі допомогти, від цього важко на душі. Опустіла домівка без доброго, працьовитого чоловіка і тата. Не стало людини, яку Бог наділив золотими руками, добрим серцем, щедрою, чуйною душею. Вже ніколи не зустрінеш, не допоможеш, не порадиш. Тебе ми будем пам’ятати, ти був найкращим у світі чоловіком і татом. Таких, як ти, не забувають — таких лиш вічно пам’ятають. Царство Небесне, вічний спокій твоїй душі.


Сумуючі дочка, дружина, теща, рідні



10 марта — год, как ушёл из жизни дорогой, родной нам муж, отец, дедушка — Александр Емельянович КУЧИНСКИЙ


Как тяжело вставать и думать, где бедная душа твоя, что ничего уж не вернуть. Мы говорим тебе: «Спасибо», что разделил ты с нами жизнь. Царство Небесное и вечный покой тебе, родненький. Кто забыл, — вспомните, кто помнит, — помяните.


Скорбим, жена, дети, внуки



Нашу сім’ю спіткало тяжке горе — смерть донечки — Тетяни ПАЛАМАРЧУК


Однак ми не залишилися самотніми в тяжку годину. Крім рідних нам людей, своє співчуття висловили і допомогли провести в останню путь нашу Таню колективи вищого професійного училища, коледжу, колеги-директори навчальних закладів, керівники міських установ і відділів, однокласники, родини Завгородніх, Боровців, Горбатюків, Офіцерових, Прохорових, Ленів, Гнітецьких, Тарасюків, Власюків, Усенків, Бармаків, Диби, Тручків та інших. Ми низько вклоняємося всім вам, дорогі друзі! Щиро дякуємо за співчуття і допомогу! Нехай у ваших сім’ях панує мир і злагода, Божа благодать супроводжує вас усіх, нехай ваші домівки обминає біда! Спасибі вам!


З вдячністю сім’я Паламарчуків


 

2 марта ушёл из жизни Виктор Алексеевич ШАПОЧКА


Как трудно подобрать слова, чтоб ими нашу боль измерить.Не можем в смерть твою поверить — ты с нами будешь навсегда.


Друзья, одноклассники