Найсильніша борчиня — учениця ЗОШ №10 Каріна Чорномор

Найсильніша борчиня — учениця ЗОШ №10 Каріна Чорномор

Це звання Каріна здобула на чемпіонаті України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 2001-2003 р.н., що проходив у м.Бровари (Київська область) 25-28 жовтня. Вихованка тренера Юрія Мірзабекяна виграла чемпіонат у ваговій категорії 40 кг.
«До речі, це — друга наша національна чемпіонка впродовж 2016 року. У травні Світлана Рижикова — майстер спорту України з вільної боротьби, член національної збірної — стала переможцем чемпіонату України серед жінок», — зазначають у тренерському штабі Новоград-Волинської школи вільної боротьби.
Загалом Новоград-Волинська делегація, яку очолили тренери Ю.Л.Мірзабекян та С.М.Мельник, гідно виступила у складі збірної команди Житомирської області. Олександр Комов (тренер С.М.Мельник), Дарина Кайдалова (тренер А.К.Ясиневич), Денис Обух, Роман Чорномор, Арсен Мірзабекян (тренер Ю.Л.Мірзабекян) показали гарні результати у сутичках на етапі 1/8 фіналу.
Діана Десятко (учениця ЗОШ №3), яка продемонструвала чудову боротьбу у фіналі, дебютувала на п’ятій сходинці.
«Щиро вітаємо спортсменів, тренерів та вболівальників із таким високим результатом. У нашому місті зростають талановиті діти, вони заслуговують на те, щоб ними пишалися», — йдеться в повідомленні прес-служби місцевої школи вільної боротьби.
Підготував Олег БРЮХАНОВ