Байкери попрацювали на Перемогу

Байкери попрацювали на Перемогу

«За нашу свободу воює не тільки зброя, а й український дух єднання і незламності! Було потужно, енергійно, драйвово, а найголовніше — з користю! Вдалося зібрати 20 тис. грн. Кошти витрачено на покупку рацій для ЗСУ!», — розповіла Олександра Колесник. Разом із байкером Валентином Житіним вони організували патріотичну акцію, в якій взяли участь любителі мотоциклів.

Слова вдячності організатори адресували кожному, хто взяв участь у зборі коштів для потреб наших захисників. Найбільший внесок зробила Асоціація байкерів міста та району — понад 11 тис. грн. Долучилися також сестра Героя України Івана Мізернюка Катерина Мізернюк (3 тис. грн), авторка збірки «100 днів незламності. На крилах любові» Любов Ян (4 тис. грн), діти: Іван Кравчук, Михайлик Мартинюк, Богдан Чечель, які грою в шашки зібрали 1 тис. 200 грн. Окремі слова вдячності організатори адресували їхнім батькам.

«Дякуємо кожному жителю нашої громади, які донатили. В єдності — наша сила! Як і планували, придбано радіостанції, які вже у надійних руках у потрібному місці. На кошти, що залишилися, для захисників буде закуплено спідню білизну, дощовики, устілки для взуття, зварювальні електроди (5 пачок), їжу швидкого приготування, прапори. Звіт обов’язково надамо в мережі», — пояснили організатори.

Захід викликав захоплення в одних мешканців, і незадоволення в деяких інших. Комусь на вулицях завадив рев двигунів, а хтось побачив на відео заборонений для зйомок об’єкт.

Якщо ж оцінити ризики і переваги акції, то, звісно, можна було б «не ганяти по стометрівці на байках» (цитата незадоволених — авт.), але й не зібрати кошти на життєво важливі засоби для воїнів на фронті.

Юлія КЛИМЧУК
Фото Артема ШевчукА