Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Найскладніше доведеться приватним підприємцям та керівникам. Можливо, їм знадобиться допомога компаньйона чи потенційного партнера. Враховуйте, що слід поступитися у якихось питаннях. Вибирайте лише перевірених часом людей.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Можливий дохід від операцій із нерухомістю, інвестиціями, надання послуг різного характеру. У вас безліч прекрасних ідей — настав час втілити їх у реальність. Особисте і, насамперед, сімейне життя видається спокійним.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Дружне подружжя разом долає перешкоди, пов’язані з облаштуванням дому, цього разу фінансовий та моральний внесок близької людини виявиться відчутним. Однак є велика частка невизначеності: незрозуміло, куди приведуть вас почуття.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Період зміцнення позицій у соціальній сфері. Доведеться витратити чимало сил, але й результат буде приголомшливим. Ситуація в особистому житті може бути неоднозначною. Багато сімей зайняті ремонтом, облаштуванням житла, різними операціями з нерухомістю.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Прагнення до професійних висот і кількість сил буде нерівноцінним, тому зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що вам не світить, але становище на службі стійке і дозволяє мати стабільний заробіток.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Просування по службі у найманих співробітників можливе, якщо ви наберетеся сміливості та попросите підвищення на посаді. Протягом тижня можна зробити багато для покращення побуту, проте на цьому шляху можна зустріти чимало перешкод.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

У професійному сенсі тиждень досить вдалий. Справи йдуть уперед, з’являються нові союзники та помічники. Стережіться конфліктів із керівництвом і впливовими людьми, які мають важелі влади.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Активізуються стосунки з далекими родичами. Ймовірна поїздка для зустрічі з близькими людьми або діловими партнерами. Будь-які подорожі цього тижня складуться вдало. Для зміцнення організму важливо займатися спортом.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Із фінансами буде все стабільно, гроші приходитимуть легко й несподівано з різних джерел. Дозвольте життю подбати про вас, не турбуйтеся про те, як заробити. В особистих стосунках все не так просто і зрозуміло, як би хотілося.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Варто розібратися в тому, чого вам хочеться, а чого — ні. Насамперед, це стосується закоханих, чий роман почався не так давно. Після бурхливого початку йде осмислення того, що відбувається. Це — природний процес, і його можна пережити.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Найважливіше зараз — творча реалізація, кар’єра. Дослухайтеся до своєї інтуїції, генеруйте нові ідеї. Не бійтеся проявляти ініціативу. Зараз вам катастрофічно не вистачає часу на романтику та створення міцних стосунків через кар’єрні амбіції.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Кар’єра піде вгору, але доведеться добряче попрацювати на майбутньому крутому підйомі. Успіх чекає на медиків, економістів, банкірів, юристів і підприємців-початківців. Щоденна рутина обтяжує, але без неї не вдасться реалізувати масштабних проєктів.