Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Не чекайте на стабільність у грошовій сфері. Найкращим буде вкладення в традиційні активи — дорогоцінні метали, нерухомість. Ситуація в особистому житті може бути неоднозначною. У подружжя можуть бути різні погляди на розподіл бюджету.

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Період зміцнення позицій на всіх фронтах. Доведеться витратити чимало сил, але й результат буде приголомшливим. Кругообіг подій у професійній сфері захопить вас із головою. Натхнення та нові ідеї дадуть поштовх для реалізації масштабних проєктів.

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Можуть виникнути проблеми із комерційною нерухомістю, майном, землею. Успішним підприємцям варто ризикнути та розширити свій бізнес, запровадивши нові формати обслуговування клієнтів. Не бійтеся змін!

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Головні події тижня відбуватимуться у сім’ї, у любовних стосунках. Подружжя може сваритися на побутовому грунті з питань виховання дітей. Але зрештою бажаний компроміс буде неодмінно досягнутий.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

У цей період бережіть себе і в усьому знайте міру. Успіх поки що вам не світить, але ваше становище стійке і дозволяє мати стабільний заробіток. Плітки колег не торкнуться вашої репутації, лише привернуть увагу до вашої особи.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Цілком імовірно, виникнуть проблеми з батьками або з літніми членами сім’ї. Активізуються стосунки із далекими родичами. Для зміцнення організму зараз, як ніколи, важливо приймати вітамінні препарати і займатися спортом.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Підприємцям потрібно шукати нові засоби просування своєї діяльності. Просування по службі у найманих співробітників можливе, якщо ви наберетеся сміливості та попросите підвищення на посаді.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Можливо, ви неготові до змін, але це необхідно, щоб дати собі новий шанс на успіх. У професійному плані тиждень динамічний та результативний. З’являться багаті покровителі, які готові вкладати гроші у ваші проєкти.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не вплутуватися в конфліктні ситуації, ухвалюйте обдумані рішення, щоб у майбутньому їх не потрібно було переглядати. Обговорюючи умови співпраці з потенційними партнерами, чітко уточнюйте всі деталі.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Стежте за поточними витратами. У стосунках можливі проблеми: під ударом — пари, що знову утворилися. Вони зіткнуться із сумнівною поведінкою та невиконаними обіцянками з боку близької людини.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Непросто складаються стосунки з дітьми. В одному випадку доведеться вирішувати їхні проблеми, в іншому — вкладати чималі гроші у їхні потреби. У цей період загостряться хронічні недуги, перевірте здоров’я печінки.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Це ідеальний час для розширення сфер впливу та для демонстрації своїх здібностей широкому загалу. Ви зможете завершити найскладніші проєкти, а також допомогти просунутися колегам. Керівництво оцінить ваш професіоналізм.