Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Можуть розпочатися переговори з партнерами, які принесуть несподівані результати. Можливі домовленості з кимось із давніх знайомих, які займають важливе становище у суспільстві. Службовцям не варто розраховувати на підвищення.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Можуть відбутися важливі розмови з начальством, діловими партнерами. Якщо ви вкладалися у роботу, йтиметься про підвищення на посаді або про розширення повноважень. В особистому житті відбуваються важливі події.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Грошей стає більше. Окрім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення старих боргів, підприємцям — на вигідні інвестиції. Прекрасна можливість влаштувати своє життя з’явиться у самотніх та розчарованих колишніми стосунками.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Імовірність доленосної зустрічі досить висока, особливо, якщо ви поїдете в подорож. Закохані зі стажем зможуть зміцнити стосунки, наприклад, серйозніше поставитися до свого майбутнього. Вдалий час для завершення ремонту в будинку.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

В особистому житті відбуваються важливі події. Також це час напруженої роботи, коли доведеться розбиратися з різними складними завданнями. Звертайте увагу навіть на найдрібніші деталі і не упускайте з уваги дрібниць.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

На вас чекають складні питання, пов’язані з нерухомістю, придбанням житла, його зміною, оформленням іпотеки, ремонтом та ін. Дружні пари всіляко піклуються одне про одного, закликаючи на допомогу мудрість та кохання.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Період більше підходить для закриття «хвостів», а не для починань. Хтось владнає справи у колективі, а хтось проведе зміни в господарстві. Підприємцям доведеться звернутися до давніх друзів, щоб вирішити проблеми з документами.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Енергетичний потенціал збільшиться, що дасть можливість зайнятися відкладеними справами. Реальні нові пропозиції, які можуть пожвавити бізнес. Вдалими будуть угоди з іноземними партнерами.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Напружена щоденна праця забирає багато часу, фізичних та психічних сил, тому на особисте життя часу може й не вистачати. Відновляться стосунки зі старими друзями та знайомими, які проживають в інших містах чи країнах.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Подружжя, що розсварилося в минулому, може подумати про примирення, і в цьому йому допоможуть друзі, хтось із рідні або спільні діти. Дружні пари зможуть вирушити у спільну поїздку, яка зміцнить їхні стосунки.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Активізуються зв’язки з колегами з інших міст чи країн, можливе відновлення перерваної співпраці, вдале відрядження. Можна розраховувати на підтримку партнерів у справі та отримання кредиту на досить вигідних умовах.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Настає період яскравих професійних рішень та напруженої відповідальної праці. Фінансова ситуація буде стабільною. Хочеться видихнути після складного періоду, але нові пропозиції та шанс заробити змусять вас облишити думки про відпустку.