Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Краще зробити паузу, відпочити, провести час наодинці або в колі близьких. Пам’ятайте, що тихіше їдеш — далі будеш. Для справ професійного характеру тиждень не дуже підходить. Питання кар’єри та бізнесу дещо сповільняться.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Підприємці зможуть отримати інвестиції від іноземних компаній, а також позбутися кредитів. У представників творчих професій кар’єра піде вгору, з’являться нові пропозиції та креативні ідеї. Вдалими будуть ділові поїздки та відрядження.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

У фінансовому сенсі період вдалий, гроші надходитимуть регулярно. В особистому житті переважно без змін. Любовні справи будуть відсунуті на другий план, бо зараз найважливіша кар’єра.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Ви відчуваєте фізичну свободу та самостійність мислення. Дії, які ви почнете в колективі, принесуть вам користь. У ваших поглядах та підходах до спілкування з людьми простежуватимуться прагнення до рівності та рішучості.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Ви прагнутимете посилити роль у житті друзів, батьків, коханих чи колег. Можливий успіх у сфері фінансів, інвестицій, створення фондів, у справах, пов’язаних із інтернет-проєктами, комп’ютерною технікою.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Знайдіть час для відпочинку та зміцнення імунітету, такі можливості будуть. Зараз не варто геройствувати у всіх сенсах та життєвих галузях. Гарний час для відновлення давніх контактів, зокрема любовних.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Виняткові за важливістю, але несподівані події, приносять найсприятливіші наслідки. Можливо, ви зіткнетеся з деякими труднощами в реалізації планів, проте, якщо докладете більше зусиль, то зможете завершити їх із добрими результатами.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

У робочих процесах намічається помітний прогрес, проте він залежить від вашого вміння контактувати з діловими партнерами. Єдиний мінус — заплановані заходи можуть йти дещо повільніше, ніж передбачалося спочатку.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Можливе відрядження. З фінансами особливих проблем не очікується, але родичі потребують матеріальної підтримки, тому можливі незаплановані витрати. Конфлікти з колегами та керівництвом гасіть нейтральним спілкуванням.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Можливі зустрічі зі старими друзями та колишніми партнерами, цілком реальне й відновлення перерваних колись стосунків. Щодо доцільності такого примирення вирішувати лише вам.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Тиждень глибокого внутрішнього аналізу того, що відбувається. Змінюються погляди, пріоритети, ідеали. Уникайте ризикованих видів спорту. Можливі й приємні несподіванки, наприклад, миттєве вирішення складних проблем.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Підводного каміння на вашому шляху дуже багато. З деяким вам доведеться зіткнутися саме в другій половині квітня. Але найближчий тиждень підходить для врегулювання взаємин із колегами та підлеглими, а також із начальством.