Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Запити зростають, але зайва вимогливість до себе і до інших не приведе до хорошого результату. Чим сильніше ви поспішаєте, тим більше виникає перешкод та обмежень. Можна зіткнутися з помилками, травмами, обов’язками.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень принесе розчарування: здаватиметься, що вас недооцінюють, бажання не задовольняються належним чином. Не вірте обіцянкам інших! І самі реально оцінюйте свої можливості.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Ви схильні піддаватися емоціям, значно витратитися, розчинитися у задоволеннях та лінощах. Будьте обережнішими, щоб не підірвати здоров’я. Гарний час для того, щоб отримати консультацію психолога.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Монотонність життя дратуватиме. Привіти з минулого стомлюють. Активізуються колишні партнери. Але краще зараз з усім розібратися і не нести непотрібний тягар у майбутнє. Сприятливий час для перегляду взаємин із людьми загалом.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Не ухвалюйте доленосних рішень і спокійно проживіть цей період, вже скоро з’являться сприятливі можливості. Бережіть себе та свій внутрішній стан. Від рішучих дій переходьте до дипломатії, враховуйте інтереси оточення.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Намагайтеся знайти компроміси. Несприятливий період для зміни роботи та запуску бізнесу чи нового проєкту. Але чудовий час для глибоких роздумів про високе, виправлення помилок минулого, а також відновлення давніх зв’язків.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Подумайте про всі сфери вашого життя. Ви визначите ту, яка вимагатиме більшої уваги, — саме зараз можна багато чого змінити на краще. Ви можете обернути будь-яку ситуацію на свою користь. Але уникайте конфліктів і не потрапляйте на хитрощі шахраїв.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Важливо сфокусувати увагу на проблемних речах. У вас багато сил та енергії, які дозволять глибоко розібратися у всіх питаннях та вирішити найскладніші завдання. Корисно протягом тижня зайнятися покращенням сфери особистих та ділових взаємин.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Гарний час, щоб проявити себе у громадській діяльності, політиці чи викладанні. Або зібратися зі старими друзями, згадати краще з минулого. Ви можете стати опорою для близьких людей. Динаміка життя в якихось моментах покращується.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Відповідальний період, який може відкрити нові можливості, якщо ви здатні до самокритики. Спробуйте поринути у внутрішній світ і знайти причини проблем. У вас є шанси зробити в житті конструктивні перетворення й усунути проблеми.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Ви вмієте виділятися з натовпу, проте намагайтеся зробити так, щоби це не сталося через скандал. Енергія б’є ключем, головне — спрямуйте її в потрібне русло. Відповідний час, щоб запустити позитивні зміни.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Можуть виникати обставини, яким важко протистояти. Лінощі та переїдання призводять до проблем зі здоров’ям. Ідеальний період для творчої діяльності, отримання консультацій.