ТРАГІЧНЕ І ФАТАЛЬНЕ ЗІТКНЕННЯ

ТРАГІЧНЕ І ФАТАЛЬНЕ ЗІТКНЕННЯ

В ніч на 9 травня, близько 03.00 год., на автодорозі Київ-Чоп (239+500 км), у с.Пилиповичі, сталося ДТП, в якій 9 чоловік травмувалися, 1 людина загинула на місці та 1 — померла у лікарні.
Водій легкового автомобіля «Мерседес», рухаючись у напрямку м. Рівне, допустив занос свого транспортного засобу, що призвело до виїзду на зустрічну смугу руху, по якій у цей час назустріч, у напрямку м. Київ, рухався мікроавтобус «Фольксваген», в якому знаходилися пасажири. Автомобілі зіткнулися «лоб у лоб». Крім водія мікроавтобуса, четверо пасажирів (двоє жителів міста Києва та двоє з м. Луцьк) з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені в травматологічне відділення лікарні.
На момент зіткнення в «Мерседесі» знаходилося шестеро чоловік: дві подружні пари з малолітніми дітьми, 2005 та 2006 року народження. Усі потерпілі — жителі Київської області. Внаслідок ДТП, 28-річний водій легковика, який отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми голови та травматичний шок, а також його дружина, у якої перелом хребта, були доставлені в травматологічне відділення лікарні. Їх 2-річна донька від отриманих тілесних ушкоджень померла у реанімаційному відділенні лікарні. Всіма силами борються лікарі за життя 3-річної дівчинки та її 24-річної матері, які в тяжкому стані знаходяться у реанімації. 30-річний чоловік та батько від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Проти водія «Мерседеса» порушено кримінальну справу за ч.2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують ТЗ», якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, — караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати ТЗ на строк до 3 років або без такого».
Анна ВЛАСЮК, помічник начальника МВ, старший лейтенант міліції