У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ ПРАЦЮЄ ГРОМАДСЬКА ПРИЙМАЛЬНА РЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Для прийому звернень громадян про факти корупції і недоброчесності представників органів державної влади та місцевого самоврядування Управління Служби безпеки України в Житомирській області додатково повідомляє про роботу громадських приймалень в усіх районних центрах регіону.
У місті Новограді-Волинському громадська приймальня знаходиться за адресою: вул.І.Франка, 3-а, працює тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця), з 10.00 до 16.00. Наявну іформацію мешканці Новоград-Волинщини можуть повідомляти за номером 8-241-5-22-08.
Прийом громадян здійснюється без попереднього запису. Громадяни, які звертаються до приймальні, при собі повинні мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу.
Крім того, з усіх питань, які законодавством віднесено до компетенції Служби безпеки України, мешканці Житомира та області можуть, як і раніше, цілодобово звертатися до чергової частини Управління СБ України в Житомирській області, що знаходиться в м.Житомир по вул.Фещенка-Чопівського, 7, або за телефонами довіри УСБУ 8-0412-37-21-52 і 40-51-42.
Усі звернення будуть обов’язково передані до відповідних підрозділів Управління для додаткової перевірки та прийняття правових рішень відповідно до чинного законодавства України.
Конфіденційність звернень гарантовано.
Прес-група УСБ України в Житомирській області