І ЗНОВУ ГОРІЛКА — ПРИЧИНА ТРАГЕДІЇ

20 травня у чергову частину Нов-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення зі станції швидкої допомоги про те, що у місті по вул.Житомирській у власному помешканні ними констатовано смерть гр.О., 1983 р.н. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Зайшовши до квартири, правоохоронці побачили закривавлене тіло молодого чоловіка, у якого виявили ножове поранення у районі грудної клітки.
Про трагедію, яка сталася, розповіла 24-річна співмешканка померлого, яку одразу затримали за підозрою у вчиненні злочину. Усе починалося з застілля. Випивши зайвого, молоді люди взялися доводити один одному свою правоту. Обопільні звинувачення закінчилися тим, що розгнівана жінка схопила ніж, що знаходився неподалік «святкового» столу, і встромила його в груди чоловіку. Побачивши кров на тілі коханого, жінка отямилася і кинулася до телефону, щоб викликати швидку. Та вже було пізно: від поранень чоловік помер.
Проти жінки порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», за яке законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Анна ВЛАСЮК, помічник начальника МВ, ст.лейтенант міліції