ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ ШКІЛ, БАТЬКИ!

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ ШКІЛ, БАТЬКИ!

\"ШАНОВНІСьогодні для Вас настала гаряча і відповідальна пора — вибір подальшого життєвого шляху. Хочемо дещо полегшити Ваш вибір і пропонуємо продовжити навчання в нашому Новоград-Волинському економіко — гуманітарному коледжі. У Вас, дорогі випускники, є можливість стати молодшим спеціалістом — юристами, фінансистами, маркетологами, вчителями чи тренерами з фізичного виховання.
Паралельно Ви зможете отримати престижну робітничу професію, що користується попитом на ринку праці, посвідчення водія.
Для цього у нас створено солідну навчально-методичну базу, відпрацьовану лише в нас, єдиних в області, модульно-рейтингову систему навчання і оцінювання знань, про що свідчать ліцензії МОН України, подяка Прем’єр-міністра України, почесне звання «Лідер сучасної освіти», надане коледжу Міністерством освіти України і Академією Педагогічних наук України.
Що стосується подальшого працевлаштування, то достатньо лише поглянути на установи міста. Наші випускники успішно працюють у владних структурах, правоохоронних органах: міськрайсуді, управлінні внутрішніх справ, юстиції, фінансових установах (банках), на підприємствах, в організаціях, навчальних закладах.
Всі бажаючі мають широкий вибір у продовженні навчання у ВНЗ III-IV рівня акредитації.
Наприклад, більша частина випускників-фінансистів уже цього року запрошені на навчання в Житомирський Державний технологічний університет (колишній політехнічний інститут). Практично всі випускники відділення «Фізичне виховання» продовжать навчання у Переяслав-Хмельницькому Державному педагогічному університеті на денній та заочній формах навчання, в тому числі — за державним замовленням.
Наших випускників також чекають у Київській академії праці і соціальних відносин, Харківській, Одеській юридичних академіях, Ірпінській податковій академії, Національному університеті культури і мистецтв та цілому ряді інших Вищих навчальних закладів. Навчання продовжується, як правило, з III курсу.
Таким чином, Ви зможете отримати хороший старт у майбутнє саме в нас, в Новоград-Волинському економіко-гуманітарному коледжі.
Хай вам щастить, дорогі випускники!
Здоров’я, успіхів і достатку вам і вашим батькам.
Приходьте, коледж чекає саме на вас.
Наша адреса: вул. Ушакова, 44, тел. 5-63-24, 5-24-26.