НОВОГРАДСЬКУ ПРОБЛЕМУ ВИЗНАЛИ АКТУАЛЬНОЮ

Проблемне питання, нещодавно порушене на сторінках «Звягель-Інформу», невдовзі отримало розголос у всеукраїнській пресі — газеті «Експрес», котра видається понад півмільйонним тиражем і розповсюджується в областях центральної України (серед них — і в Київській).
Мова йде про відсутність залізничного сполучення Новограда-Волинського із окремими регіонами України та країнами ближнього зарубіжжя. До слова, аналіз культурних та ділових зв’язків новоград-волинців дозволяє прогнозувати стабільний попит на поїздки в напрямках Москви, Польщі, півдня України. А географічне розташування Новограда-Волинського цілком сприяє налагодженню такого сполучення. (Детальніше із проблемою можна ознайомитися у статті «Чому залізниця ігнорує Новоград-Волинський?», що вийшла в «ЗІ» №24 від 12 червня).
Вочевидь, редакція газети «Експрес» теж визнала проблему достатньо актуальною. За тиждень після виходу статті в «ЗІ» тема знайшла продовження і в цьому виданні (№85 18-25 червня). Хочеться вірити, що після висвітлення ситуації у ЗМІ місцевого та всеукраїнського рівнів залізничне керівництво уважніше поставиться до організації руху пасажирських потягів станцією Новоград-Волинський. І спробує віднайти шляхи для покращення якості обслуговування пасажирів.
Олег БРЮХАНОВ