ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ ТРИВАЄ

Продовжуються матчі другого кола чемпіонату Новоград-Волинського району з футболу. У першій лізі змагаються дев’ять клубів, що представляють сільські та селищні ради територіальної громади. В іграх 13 туру зафіксовані такі результати. Результативні нічиї були зафіксовані в поєдинках ФК «Трансметал», (с.Чижівка) та ФК «Нова Романівка» — рахунок 3:3, «Газовик» (с.Пилиповичі) — «Дереволад» (с.Великий Молодьків) — 2:2.
Футболісти з Городниці вдома переграли гостей з с. Дідовичі — 3:1, а команда з села Сусли «гостинно» прийняла суперників з с. Барвинівка, поступившись з рахунком 1:4.
У 14 турі ФК «Нова Романівка» перемогла ФК «Газовик» з рахунком 4:1. ФК «Сусли» здобув перемогу на виїзді у грі проти «Дереволада» — 0:2. ФК «Городниця» також на виїзді подолали суперників з Барвинівки — 2:4, а лідери змагань, ФК «Моноліт», на власному полі обіграли своїх вічних суперників з «Трансметалу» з рахунком 4:2.
У другій лізі грають 10 клубів. У другій лізі 13 туру результативною грою відзначились ФК «Піщів» — ФК «Красилівка» 1:7, ФК «Горбаша» — ФК «Кропивня» 8:0, ФК «Наталівка» — «Граніт» (Токарів) 4:2, технічну поразку отримали господарі футбольного поля з с. Майстрів у грі проти ФК «Гульськ», футболісти ФК «Броники» у грі проти ФК «Орепи». В останньому 14 турі в протоколах матчів такі результати: ФК «Красилівка» — ФК «Мала Горбаша» 0:1, ФК «Орепи» — ФК «Майстрів» 3:2, ФК «Гульськ» — ФК «Наталівка» 3:3, «Граніт» (Токарів) — ФК «Піщів» 4:1, ФК «Кропивня» — ФК «Броники» +:-.
У футбольній таблиці другого кола стан команд наступний: ФК «Кропивня» — 0 очок, ФК «Мала Горбаша» — 6, ФК «Граніт» (Токарів) — 3,ФК «Наталівка» — 9: ФК «Красилівка» — 3, ФК «Гульськ» — 6, ФК «Піщів» — 0, ФК «Орепи» — 3, ФК «Майстрів» — 3.
Інформацію про перебіг футбольного чемпіонату надано РО ВФСТ «Колос».
Володимир БУРКОВСЬКИЙ