ПОСПІШІТЬ З ТЕХОГЛЯДОМ-2009

Нагадуємо, що державний технічний огляд транспортних засобів у поточному році розпочався з 15 січня і триватиме до 15 грудня 2009 року, з 15 грудня 2009 року по 15 січня 2010 року згідно, з постановою Кабінету Міністрів України №606 від 9 липня 2008 року, державні технічні огляди фізичним та юридичним особам проводитись не будуть. У 2009 році технічному огляду підлягають транспортні засоби юридичних та фізичних осіб, тобто: легкові та вантажні автомобілі, автобуси, мотоцикли, моторолери, причепи, напівпричепи непарних років випуску, а також всі вищезгадані транспортні засоби, якщо вони використовуються їх власниками в комерційних цілях.
Талони державного технічного огляду, дата видачі яких або проведення наступного огляду чи логотипу року дії талона свідчать про те, що термін його дії закінчився, вилучатимуться працівниками ДАІ згідно з чинним законодавством, а саме відповідно до Наказу МВС №77 від 26.02.2009 року, з відповідним попередженням водія (керівника підприємства) та проведення роз’яснювальної роботи з ними щодо термінів та порядку проведення державного технічного огляду, починаючи з 15 грудня 2009 року, водіїв, які експлуатуватимуть транспортні засоби з не пройденим державним оглядом, працівники ДАІ притягуватимуть до адмінвідповідальності за Ст.121 ч.1 КУпАП, а вразі вчинення цього порушення повторно — частиною 6 цієї статті.
Прийом громадян з питань проведення технічного огляду транспорту здійснюється державтоінспекторами Новоград-Волинського ДАІ 7 разів на тиждень, враховуючи вихідні дні — суботу та неділю, за адресою: вул.І.Франка, ЗА, каб. № 2, №4 м.Новоград-Волинський. Довідки про порядок проведення ТО за телефоном: 5-60-17.
О.ПАВЛЮК, начальник Новоград-Волинського ВДАІ, підполковник міліції