ПОМИНАННЯ 51/2009

ПОМИНАННЯ 51/2009











































22 грудня минає рік, як страшна трагедія забрала від нас люблячого сина, брата, друга — Олександра Павловича ВЛАСЮКА


Згасла свічка, зів’яли квіти, нема без тебе світла і тепла. Скажи нам, любий, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе нема. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в небесах, тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях.


Сумуючі батьки, брат, Наталія, рідні



20 грудня минуло 40 днів, як нема з нами Ірини Михайлівни НЕПШІ


Згасла свічка, зів’яли квіти, нема без тебе світла і тепла. Скажи нам, люба, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе нема? Царство Небесне, світла та вічна пам’ять.


Сумуючі батьки, син, чоловік, брат, друзі



18 грудня — 40 днів з дня смерті Галини Василівни СУЛОХІНОЇ


Немає на світі таких слів, щоб передати наше горе, Кожну мить ти з нами, Світла пам’ять назавжди залишиться в наших серцях. Нехай Бог дарує тобі Царство Небесне і вічну пам’ять. Хто знав тебе, — хай згадають і пом’януть добрим словом.


Сумуючі рідні



21 грудня минає 10 років, як пішов з життя Леонід Климентійович АНДРІЄНКО


Здається нам, що ти в дорозі,

Що скоро станеш на порозі...

Не хоче серце з цим миритись,

Що в очі вже не подивитись,

Молитва хай дійде до тебе,

Щоб рай там був тобі на небі,

Любов щоб наша тебе гріла,

А пам’ять на землі зоріла.

Царство тобі небесне

І вічний спокій душі твоїй.

Хто пам’ятає, — пом’яніть,

Хто забув, — згадайте.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



15 грудня минає 40 днів, як пішла з життя наша люба, рідна, дорога дружина, мати, бабуся — Марія Валентинівна КРАВЧЕНКО


Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю нашої рідненької. Нестерпний біль не вгамувати словами, а горе не виплакати сльозами. І огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні твою радість, ні твою печаль. Нема тебе, хоч скільки хочеш клич, сама печаль повисла над землею, у світі серед безлічі облич вже не зустріти посмішки твоєї. Нехай Бог дарує тобі Царство Небесне і вічну пам’ять. Хто знав тебе, — хай згадають і пом’януть добрим словом.


Сумуючі чоловік, діти, онуки, правнук та усі рідні



18 декабря — 40 дней с момента трагической гибели любимого сыночка, братика, дяди — Андрея Болеславовича ВАЛИНКЕВИЧА из с.Натальевка


01.12.83 — 09.11.09 Горе выжгло душу в пепел, муки боль разносит ветер, и тоска кружится в доме, но душа твоя на воле. Любим, помним, верим, знаем, что душой живёшь ты с нами. Прикоснуться лишь не можем, оттого и боль нас гложет. Ты рядом здесь и нет тебя. Скорбят и помнят все друзья. Семья смириться лишь не может, что там ты есть, здесь — нет тебя.


Скорбящие папа, сестры, шурины, племянники, крестный



22 грудня минає рік світлої пам’яті Володимира Олександровича КОСЯНЧУКА


Здається нам, що десь в дорозі, що скоро станеш на порозі… Не хоче серце з цим змиритись, що в очі вже не подивитись. Молитва хай дійде до тебе, щоб рай був там тобі на небі. Любов щоб наша тебе гріла, щоб пам’ять на землі зоріла. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Хай Бог дарує тобі Царство Небесне і вічний спокій. Земля тобі пухом.


Сумуючі дружина, дочки, зяті, онуки і всі рідні



19 грудня — 40 днів світлої пам’яті Василя Олександровича ПОЛІЩУКА


Минає 40 днів, а біль непоправної втрати не стихає у наших серцях. Як не вистачає нам твоєї посмішки, жартів, добрих слів... Царство Небесне твоїй душі. Нехай свята земля береже твій вічний спокій. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сумуючі дружина, діти, онуки, усі рідні



18 грудня — 2 гірких роки без дорогого сина Сергія Олексійовича ДМИТРЕНКА


25.02.1959 — 18.12.2007 Тебе немає, мене, рідненький, смуток огортає і день, і ніч нестерпно так минають. Печаль і сльози душу обіймають і тугу збільшують, тебе ж не повертають. Твоя любов житиме у моєму серці вічно. Царство Небесне і вічний спокій твоїй добрій душі.


У глибокій скорботі батько



16 грудня — 40 днів світлої пам’яті дорогої нам людини — Ольги Кононівни ПИВОВАР


Біль непоправної втрати не стихає в наших серцях. Для нас ти й зараз жива. Нехай всі, хто тебе знав, згадають і пом’януть тебе, Царство тобі Небесне, рідненька.


Олег, Люда, онук Саша